Skip to main content

Springkastelen Groot

Je zoekt één of meerdere springkastelen en ze moeten groot zijn. Zo groot dat ze lekker opvallen op evenementen? Nou, die vind je hier bij JB. Natuurlijk!

Lekker springen, koprollen en dansen

De grote springkastelen uit de collectie van JB – we hebben ze hier allemaal voor je op een rij gezet, zodat je een keuze kunt maken – zien er allemaal geweldig uit! Het zal dan ook niet lang duren of de kinderen op het evenement van jouw klant zullen er op staan te springen, koprollen en dansen!

Aandachttrekkers in optima forma

Deze springkastelen zijn de toppers uit het assortiment van JB. Ze springen er letterlijk en figuurlijk bovenuit, want ze zijn enorm groot. Of het nu gaat om een zakelijk evenement of om bijvoorbeeld een buurtfeest, met deze springattracties zorgt jouw klant voor hoogstaand entertainment!

Volop keuze in designs

Zoals je op deze pagina al ziet: de springkastelen en andere -kussens van JB zijn er in allerlei uitvoeringen. Keuze genoeg, zouden we zeggen!

JB garandeert minimaal 5 jaar topkwaliteit

Als je met JB-inflatable zaken doet, dan hoef je je niet druk te maken over de kwaliteit van de producten. Maar dat weet je natuurlijk ook wel, anders was je hier niet terechtgekomen. We geven altijd 5 jaar garantie op onze producten en dus ook op deze springkastelen. Maar ondanks de zorg voor de productie kan er wel altijd wat mis gaan. En dat herstellen we dan natuurlijk. 

Op zoek naar een groot springkasteel? Kies maar uit!

Sta je al te springen om nieuwe springkastelen in je collectie op te nemen? Dat moet haast wel na het doorbladeren van deze collectie. Maar misschien heb je zelf wel een idee voor een ontwerp! Dan maken we die voor je. Neem contact met ons op. Doe dat ook als je er niet helemaal uitkomt.

Maatwerk

Je kunt het zo gek niet bedenken of JB kan het maken. We hebben genoeg voorbeelden om dit te bewijzen. Onze flexibiliteit komt voort uit maatwerk.

Meer over ons maatwerk
Image
Maatwerk_springkussens