Skip to main content
Terug naar assortiment

Extreme Inflatables

Een combinatie van snel klimmen en veel durf, dat zijn de extreme jumps van JB Inflatables. Spanning en spektakel van de bovenste plank, letterlijk! Hier ga je de échte waaghalzen heel blij mee maken. Je kunt deze ultieme publiekstrekker niet alleen inzetten bij sportieve outdoor evenementen, maar ze maken ook de blits op een braderie, buurtfeest en festival. Met deze megaknaller in je assortiment weten eventorganisatoren jou gegarandeerd te vinden.

Een opblaasbare basejump staat garant voor spectaculair entertainment

Meedoen of kijken: niemand verveelt zich! Deze fantastische inflatables zorgen gegarandeerd voor spanning en sensatie voor jong en oud. Je moet geen hoogtevrees hebben én beschikken over het nodige uithoudingsvermogen om onze Base Jump Pro Slide te trotseren. Een klimhelling met twee verschillende hoogtes: 4 of 6 meter. Voel je de adrenaline al? Als het toch iets te spannend is, dan zijn er gelukkig ook nog twee glijbanen om naar beneden te roetsjen. Hoe de durfal ook naar beneden gaat, het publiek vermaakt zich sowieso kostelijk!

Investeren in een opblaas extreme jump is altijd een goed idee!

Voor de echte daredevils heeft JB Inflatables natuurlijk ook coole valkussens in het assortiment. De sprong wagen en landen op een indrukwekkend valkussen is altijd tof! Alle opblaasbare base jumps zijn enorm gewild. Welke je ook kiest: ze zorgen altijd voor terugkerende klanten. Jij verdient die investering dus gegarandeerd terug. Wist je dat we alle varianten ook op maat kunnen maken? Met eigen kleuren, teksten én logo maak je deze topattractie nog opvallender. Zo bezorg je niet alleen de jumpers, maar ook je naamsbekendheid een adrenalineboost! Is je klant op zoek naar een megaknaller op luchtkasteelgebied? Bekijk dan eens onze Giga Modulaire stormbaan.

Een professionele basejump kopen met certificaat bij JB Inflatables

Wist je dat we elke extreme jump leveren met het vereiste certificaat? Wel zo’n veilig gevoel. Wij gaan bovendien graag een samenwerking met jou aan voor de langere termijn. Daarom krijg je bij ons 5 jaar garantie en service! Wij leveren vanzelfsprekend topkwaliteit, maar mocht er onverhoopt iets stuk gaan, dan staan wij direct voor je klaar. Onze opblaasbare producten zijn ook nog eens zeer gebruiksvriendelijk. Het opblazen en opruimen is in een mum van tijd gebeurd. Kies je voor JB Inflatables, dan kies je voor plezier en vertier. Veilig en zonder zorgen!

Image
Giga modulaire stormbaan - attracties en spelen

Extreem veel fun op de giga modulaire stormbaan!

Combineer 40 unieke elementen tot een eindeloos grote stormbaan.

Ontdek de mega stormbaan
Dé Springkussen fabrikant van Nederland. Koop inflatables online
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice. Het verkoopteam van JB inflatables staat voor je klaar om je te helpen.

Bel Mark of Esmee
+32 38 082 320
Mail Mark of Esmee
info@jb-inflatable.be
Bericht Mark
+31 (0)6 11 79 54 65