Image
Inflatable parks categorie banner2.jpg
Terug naar assortiment

OPBLAASBARE SPEELPARKEN

Waarom klein denken als het ook groot kan? Heel groot, zelfs mega-groot? Met de Indoor opblaasparken van JB zorg je voor een compleet opblaasbaar pretpark. 

Springen, kruipen, duiken, glijden

Alles is mogelijk met onze op maat gemaakte opblaasparken. Ze kunnen bijvoorbeeld een hal of schuur omtoveren tot een prachtig (tijdelijk) pretpark waar kinderen en andere bezoekers naar hartenlust kunnen ravotten: springen, kruipen, duiken, glijden. Noem maar op!

Geheel op maat gemaakt

JB is befaamd om de op maat gemaakte attracties. Nou, met de Indoor opblaasparken bieden we alles wat je op dat gebied kunt wensen. Glijbanen, springkussens of een compleet in jouw thema ingerichte opblaasbare wereld? Alles op maat gemaakt, niets is te gek. 

Te gek vertier voor jong en oud

Maar te gek is het wel! De indoor opblaasbare pretparken van JB zijn namelijk een garantie voor vertier en plezier. Kleurrijk, compleet én vanzelfsprekend volledig veilig.

Inflatable speelpark met topgarantie

Want van JB mag je de hoogste kwaliteit verwachten, dat is ons streven. Altijd! Zo verstevigen we onze producten extra op plekken waar veel wrijving kan ontstaan. We weten dan ook zeker weten dat we kwaliteitsattracties verkopen aan verhuurders en exploitanten. Daarom kunnen we je ook een uitgebreide garantie geven: namelijk liefst 5 jaar. Mét eigen herstelservice!

Tijdelijk óf permanent pretpark nodig? Dat kan hier!

Wil je een pretpark dat snel op te zetten is, goed schoon is te houden en bovendien van oersterk materiaal gemaakt is? Dan zijn de JB-Indoor opblaasparken (die overigens ook voor buiten gebruikt kunnen worden) dé oplossing. We helpen je graag om jouw eigen funpark te ontwikkelen!

Image
Koop grote opblaasbare indoor speelparken volledig maatwerk bij JB

Een mega opblaasbaar speelparadijs!

Waarom klein denken als het ook groot kan? Heel groot, zelfs mega-groot? Met de Indoor opblaasparken van JB zorg je voor een compleet opblaasbaar pretpark. 

Bekijk de parken
Dé Springkussen fabrikant van Nederland. Koop inflatables online
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice. Het verkoopteam van JB inflatables staat voor je klaar om je te helpen.

Bel Mark of Esmee
+32 38 082 320
Appelez Méganne ou Botaina (En Français)
+33 (0) 9 70 73 12 10
Mail Mark of Esmee
[email protected]
Bericht Mark
+31 (0)6 11 79 54 65