Skip to main content

Teruggave en retourbeleid:

Is je product online besteld maar niet naar wens? Dat is jammer. Binnen 14 dagen na ontvangst van je product kun je het terugsturen. Het product moet dan wel compleet en in de originele staat (zonder gebruikssporen) en verpakking retour worden gestuurd.

Voorwaarden downloaden

Je betaalt zelf de retourkosten of kunt het product retour langs brengen in ons magazijn in Meppel. Indien je kiest voor een retourtransport met Steenbergen Logistiek, bedragen de kosten € 15.- voor een pakket. Het terugsturen van een pallet kost €85,- in Nederland en € 95,- in België. Dit bedrag houden we in op het aankoopbedrag bij de terugbetaling. Het aankoopbedrag* wordt binnen 14 dagen na ontvangst van je product teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

* Bij het ontbreken van de originele verpakking, accessoires of het constateren van gebruikerssporen of schade wordt 15% van het aankoopbedrag van het betreffende product ingehouden. Wanneer blijkt dat de schade niet gecompenseerd kan worden door het inhouden van 15%, staan we vrij om een groter percentage in te houden op het aankoopbedrag of in uiterste gevallen de retourzending niet te accepteren. Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat JB-Inflatable B.V. niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoek raken van retour gestuurde producten. Vraag daarom altijd om een verzendbewijs en bewaar deze goed.

Heb je vragen over garantie, een beschadigde levering of het retourneren van je product(en)? Onze klantenservice helpt je graag verder. Ze zijn telefonisch te bereiken via +31 522 - 246 169 (maandag t/m vrijdag tussen 08.30 en 17.00) of mail naar info@jb-inflatable.be

Dé Springkussen fabrikant van Nederland. Koop inflatables online
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice. Het verkoopteam van JB inflatables staat voor je klaar om je te helpen.

Bel Mark of Esmee
+32 38 082 320
Mail Mark of Esmee
info@jb-inflatable.be
Bericht Mark
+31 (0)6 11 79 54 65