Skip to main content
Terug naar assortiment

Opblaasbare Glijbanen

Met een opblaasbare glijbaan doe je elk kind een plezier. En bij warm zomerweer maak je er gewoon een waterglijbaan van. Dolle (water)pret gegarandeerd! Kinderen en dus ook de ouders beleven een fantastische dag. De kans is groot dat jouw ideale opblaasglijbaan bij ons in het assortiment zit. Wij bieden oneindig veel keuze in thema’s: clowns, dieren, vervoermiddelen, prinsessen en nog veel meer moois. Groot of klein, je kunt het zo gek niet bedenken of JB Inflatables heeft het!

Een Opblaasglijbaan: superleuk voor alle leeftijden

Met een opblaasbare glijbaan trek je niet alleen de jongere bezoekers van het evenement van jouw klant aan. Ieder kind dat van glijden houdt, jong of oud, leeft zich uit op deze heerlijke kinderattractie. Met een opblaasbare glijbaan bezorg je ook de oudere kinderen veel fun! Want hoe heerlijk voelt het om lekker naar beneden te roetsjen?

Kleurrijke waterglijbaan kopen doe je bij JB Inflatables

Alleen al door de opvallende kleuren is een opblaasbare waterglijbaan van JB Inflatables voor jonge én oudere kinderen aantrekkelijk. Voor de jongere kinderen zijn er spannende dierenthema’s, herkenbare sprookjesfiguren en nog veel meer! Zijn de kinderen in jouw doelgroep wat ouder? Ook voor hen zijn er talrijke mogelijkheden voor coole glijbanen, zoals de stoere Cliff Hanger en de ultrasnelle Monsterslide!

Opblaasbare waterglijbaan kopen met 5 jaar garantie

Welke keuze heb je gemaakt? De opblaasbare glijbaan met prinsessen voor de allerjongsten? Of juist de Monsterslide met dat coole thema? Het maakt eigenlijk niet uit. Het zijn allemaal topproducten, op het gebied van beleving én van kwaliteit. Daarom geeft JB 5 jaar garantie op elke opblaasbare glijbaan. En als er onverhoopt iets misgaat, dan staat ons serviceteam natuurlijk voor je klaar.

Opblaasglijbaan in alle soorten en maten, wat kies jij?

Onze collectie opblaasbare glijbanen is enorm! Zeker weten dat de perfecte aanvulling op jouw assortiment ertussen zit. Heb je keuzestress? Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Wij helpen je graag bij het maken van de beste keuze. Samen onderzoeken we alle mogelijkheden, zodat we dé opblaasbare glijbaan vinden die perfect past bij jouw aanbod en doelgroep. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Image
Giga modulaire stormbaan - attracties en spelen

Extreem veel fun op de giga modulaire stormbaan!

Combineer 40 unieke elementen tot een eindeloos grote stormbaan.

Ontdek de mega stormbaan
Dé Springkussen fabrikant van Nederland. Koop inflatables online
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice. Het verkoopteam van JB inflatables staat voor je klaar om je te helpen.

Bel Mark of Esmee
+32 38 082 320
Mail Mark of Esmee
info@jb-inflatable.be
Bericht Mark
+31 (0)6 11 79 54 65