Service

Wij nemen onze klanten en onze inflatables serieus. Daarom bieden wij jou de beste service. Altijd. Wij staan garant voor kwaliteit en persoonlijke support.

Service

Serieus goede service, daar gaan en staan wij voor. Daarom verzorgen wij alles voor je: van het ontwerpen tot en met het leveren van jouw inflatable. En natuurlijk:

  1. Werken wij uitsluitend met de beste mensen en materialen

    Kwaliteit begint bij de beste mensen en de beste materialen. Ons vakkundige serviceteam werkt uitsluitend met zeer hoogwaardige PVC materialen. Op onze industriële naaimachines maken onze professionals van jouw wensen de spectaculairste inflatables.

  2. Houden wij het hele proces de veiligheid in het oog

    Bij iedere stap in het productieproces gaan wij voor optimale veiligheid.

  3. Bieden wij garantie op ons hele assortiment

    Op al onze inflatables bieden wij garantie op materiaal en afwerking. Mocht er eventueel iets stukgaan, dan zorgen wij ervoor dat jouw inflatable zo snel mogelijk weer ‘up & running’ is.

Wij zijn er voor jou. Daar kun je op vertrouwen.

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Ons serviceteam staat voor je klaar. Wij geven graag persoonlijk advies en denken uitsluitend in oplossingen. Bel direct!

+32 380 82320
Image
Service van JB Inflatables; Dé Springkussen fabrikant van Nederland. Koop inflatables en Springkussens online. Goede Service & Garantie