Skip to main content
Terug naar assortiment

Opblaasbare stormbanen

Stormbanen spreken tot de verbeelding. En dat geldt zeker voor een stormbaan van JB Inflatables. Onze stormbanen zijn kleurrijk, uitdagend en kunnen tot wel 50 meter lang zijn! Met deze spectaculaire attractie voor jong en oud, maak jij elk schoolfeest, bedrijfsuitje, dorpsfeest of sportief evenement tot een onvergetelijke happening. Wij hebben ze in allerlei soorten en maten, zodat jij elke gewenste doelgroep kunt bedienen. Een stormbaan is dé perfecte aanvulling op jouw assortiment!

Stormbanen trekken een breed publiek

Een opblaasbare stormbaan is absoluut een fantastische publiekstrekker. Jong en oud, iedereen die wel van een uitdaging houdt vindt het leuk. Want wat is er nou leuker dan winnen van je collega, klasgenoot of buurvrouw? Het is een supergave mega-attractie waarmee je het fun-gehalte op elk evenement letterlijk tot grote hoogte brengt! Wil je een onuitwisbare indruk achterlaten bij je klant? Dan hebben wij een knaller voor je: de Giga modulaire stormbaan. Die kun je zo lang maken als je wilt, tot wel honderden meters!

Stormbaan kopen, natuurlijk met 5 jaar garantie

Onze stormbanen hebben de allerhoogste kwaliteit. Daarom bieden wij je zonder enige twijfel 5 jaar garantie! Een stormbaan kopen doe je namelijk niet zomaar, dat begrijpen wij heel goed. En gaat er onverhoopt iets mis? Dan staat ons serviceteam uiteraard voor je klaar. Geen probleem! Zo weet jij zeker dat je voor de lange termijn een aantrekkelijke attractie in je assortiment hebt.

Een springkasteel stormbaan van JB Inflatables zet je eenvoudig op

Stormbanen van JB zijn binnen 10 minuten opgezet, zelfs als de baan meters lang is! Ook het transport hebben we voor jou eenvoudig gemaakt: je kunt een opblaasbare stormbaan heel simpel vervoeren door het compacte, opgerolde formaat. En we leveren standaard 2 blowers, verankeringsmateriaal, een transportzak en een duidelijke handleiding. We doen er alles aan om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken!

Opblaasbare stormbaan kopen bij JB, waarom is dat slim?

Heel simpel: naast goede kwaliteit en uitmuntende service kun je bij JB een opblaasbare stormbaan kopen in allerlei soorten, maten en thema’s. We snappen dat deze perfect moet aansluiten bij jouw doelgroep. Dus als je hele specifieke wensen hebt, maken wij graag een stormbaan op maat voor jou. Wist je dat we niet alleen jouw winst, maar echt alles kunnen opblazen? Bekijk eens onze andere opblaasbare producten.

Image
Giga modulaire stormbaan - attracties en spelen

Extreem veel fun op de giga modulaire stormbaan!

Combineer 40 unieke elementen tot een eindeloos grote stormbaan.

Ontdek de mega stormbaan
Dé Springkussen fabrikant van Nederland. Koop inflatables online
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice. Het verkoopteam van JB inflatables staat voor je klaar om je te helpen.

Bel Mark of Esmee
+32 38 082 320
Mail Mark of Esmee
info@jb-inflatable.be
Bericht Mark
+31 (0)6 11 79 54 65