Een gigantisch opblaasbaar speelpark. Lijkt het je wat? JB Inflatables helpt jou met het creëren van het perfecte speelparadijs voor jouw doelgroep. Obstakels, interactieve spellen, verschillende thema’s en kleuren; niks is te gek. Van ontwerp tot uitvoering, JB Inflatables zorgt ervoor dat jouw opblaasbare droompark staat als een huis!

Inspiratie nodig?

Bekijk welke onderdelen je in het park wil hebben 

De grootste voordelen op een rijtje

Een op maat gemaakt opblaasbaar speelpark van JB Inflatables is altijd een goed idee. Om maar een paar voorbeelden te noemen:

Turn key oplevering

Samen met u maken wij, zonder enige verplichting of kosten, een geweldig inflatable park design aan de hand van de door u aangegeven wensen. Op uw locatie presenteren wij dit aan de hand van computerdesigns en videomateriaal. Tegelijk bekijken we samen de locatie en adviseren wij u graag. Samen bespreken wij de mogelijkheden van samenwerken, op basis van een uitdagend design en de JB-Inflatable Parks 24-uurs service.

Let op: JB-Inflatable Parks is niet afhankelijk van derden in design, productie en de unieke 24-uurs service, alles is in-house. Daarmee is dus afspraak een afspraak!

Inflatable indoorpark 24-uurs service

Al meer dan 15 jaar werkt JB-Inflatables met een zeer hoge kwaliteit standaard, op basis van deze standaard heeft JB-Infatable Parks ook zijn unieke 2 jaar lange 24-uurs service gebaseerd.

JB-Inflatable Parks garantie is maar liefst 2 jaar! Ons serviceteam is in-house, dus bij een spoedsituatie komen wij dan ook direct op uw locatie en fixen samen het probleem. Daarnaast worden er bij ieder inflatable park standaard vervangbare onderdelen als extra service aangeboden, denk hierbij aan een klim en glijsheet van een glijbaan die altijd veel te verduren hebben. Gedurende de garantieperiode van 2 jaar, komen wij kosteloos minimaal eens per jaar samen het inflatable park checken om eventuele service en of veiligheid gerelateerde punten op te pakken.

Promo pakket met o.a. bekende YouTube sterren!

JB-Inflatables gaat verder dan u alleen voorzien van een spectaculair speelpark. Om veel, heel   veel bezoekers te trekken, hebt u (media)aandacht nodig voor nieuwe en bestaande klanten.

Deze aandacht leveren wij u aan door het maken van een mooie timelab bij installatie, die u kunt delen op social media. Daarnaast nodigen wij een of meer van onze YouTube contacten uit zoals BOAZ, Timo Miedema of een van de andere YouTube toppers om ze in het park de gekste dingen te laten doen. Deze exposure zullen duizenden of misschien wel honderdduizenden te zien krijgen binnen uw klantendoelgroep!

Daarnaast leveren wij u direct de mogelijkheden aan voor custom made Bounce socks, crazy mascotte pakken en eventuele eigen strandballen of mini inflatables.

Inflatable Parks financieel support

JB-Inflatables investeert mee! JB-Inflatables weet hoe belangrijk een goede samenwerking is en dat deze niet ophoudt bij alleen een design maken en het afleveren van het product. JB-Inflatables geeft u ook mogelijkheid tot mee investeren binnen uw inflatable parks.

Investeer samen met JB Inflatables in een giga opblaasbaar speelpark. Samen met jou maken wij van jouw wensen een speelparadijs waar kinderen de tijd van hun leven beleven. Zie jij jouw op maat gemaakte opblaasbare speelpark al helemaal voor je? Wij ook! En we helpen je graag met de realisatie: van het eerste idee tot en met de volledige installatie.

JB Inflatables biedt een turn key oplevering – een unieke 24-uurs garantieservice op locatie – en het mee investeren in promotionele mogelijkheden zoals samenwerken met bekende YouTubers voor veel exposure!

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over onze inflatable parks? Over de aanschaf, de mogelijkheden, onze service, wat dan ook? Wij hebben vast het antwoord. Misschien staat jouw vraag tussen onze veelgestelde vragen. En anders geven we je natuurlijk graag persoonlijk antwoord.

Neem contact op

Van welk materiaal wordt een opblaasbaar speelpark gemaakt?

Onze inhouse productieafdeling werkt hiervoor met 680 grams PVC doek. Op de kwetsbaarste punten verstevigen wij dit met band. 

Wat is de garantietermijn?

Op onze inflatable parks bieden wij 2 jaar garantie en een gratis jaarlijkse servicecheck. En mocht je onverhoopt een probleem hebben, dan lost onze in-house serviceafdeling dit natuurlijk direct op jouw locatie op.

Wat is de levertijd?

Tussen jouw goedkeuring op het design en het volledig installeren van jouw op maat gemaakte opblaasbare park zit slechts 10 weken. En dan kun je er ook direct mee aan de slag!

JB-Inflatable Parks is niet afhankelijk van derden in design, productie en de unieke 24-uurs service, alles is in-house. Daarmee is dus afspraak een afspraak!

Wat is er allemaal mogelijk?

Echt van alles! We kunnen jouw opblaasbare park voorzien van de mooiste en uitdagendste opblaasbare speeltoestellen. En het is mogelijk om hieraan mechanische attracties, zoals een rodeostier of sweeper, toe te voegen. Ga je echt voor de ultieme beleving, dan raden wij je zeker ook onze interactieve games aan. Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan vooral eens vrijblijvend contact op met ons verkoopteam.

Neem contact op

Zit er een certificaat bij?

Absoluut. Een inflatable theme park wordt geleverd met het NEN-EN 14960 certificaat en een logboek met handleiding. Dat is het enige certificaat dat je nodig hebt.

Zitten er reserveonderdelen bij?

JB Inflatables levert bij ieder inflatable park standaard een blower en een glijsheet extra.

Maken de blowers veel lawaai?

Dat valt erg mee. Wij hebben namelijk speciale blower covers ontworpen die het geluid met maar liefst 40% reduceren.

Moet ik na aanschaf zelf nog iets doen aan mijn inflatable park?

Nee hoor, wij leveren jouw inflatable park turn key op. Het enige dat je zelf mag doen, is de deuren ervan openen.

Wat kan ik doen als er midden in mijn ruimte een pilaar staat?

JB Inflatables heeft in de afgelopen jaren al heel wat ruimtes omgebouwd tot indoor inflatable park. Ons staat letterlijk geen obstakel in de weg. Wij zorgen ervoor dat jij je ruimte optimaal kunt benutten en bouwen het opblaasbare speelpark zo slim mogelijk om de pilaar heen.

Vraag naar onze vele referenties, zij delen graag hun succes verhalen!

Image
JB Inflatables Meppel, Leverancier Opblaasbare Parken en Springkussens ook voor Maatwerk