Skip to main content
Image
Op maat gemaakte skytubes en Skydancers op aanvraagbij JB Inflatables
Terug naar assortiment

Op maat gemaakte Skydancers

Trek aandacht voor je bedrijf of evenement met een opblaasbare sfeermaker! Overweeg je om een skytube of skydancer te kopen? We maken graag een kosteloos ontwerp op maat voor je.

Gratis design aanvragen Bel +32 38 082 320

  • Al vanaf € 349!
  • Spoedlevering mogelijk
  • Snel een gratis ontwerp in je mailbox
  • Zeer gebruiksvriendelijk
Read more Read less

Een Skydancer voor iedere gelegenheid

Een speciaal feest (huwelijk, verjaardag), een jubileum of een evenement (van een sportwedstrijd tot een open huis bij een bedrijf): er zijn ontelbare gelegenheden die kunnen worden opgeluisterd met de aanwezigheid van één of meerdere custum made Skydancers. JB maakt ze graag voor je!

1 of meerdere dansende poppen: alles kan

Wil je maar 1 Skydancer in jouw bedrijfskleur, of wil je er juist meerdere? Het is voor ons geen enkel probleem: we maken ze met plezier!

Skydancers: JB’s topkwaliteit

Alle Skydancers van JB-inflatable zijn vanzelfsprekend van topkwaliteit. Daar kunnen we dan ook een garantie van 1 jaar aan geven, ook als het om eenmalige uitgaven of speciale soorten gaat. Geen enkel probleem: jouw Skydancer krijgt dezelfde behandeling als de standaard exemplaren. Inclusief een herstelservice, mocht dat nodig zijn.

Speciale Skydancer nodig? JB helpt je!

Voor welke gelegenheid je ook een Skydancer nodig hebt: bij JB-inflatable weet je zeker dat je goed zit. Meld je dan ook snel bij ons, dan helpen we je jouw custum made Skydancer te maken. Neem snel contact met ons op.

Dé Springkussen fabrikant van Nederland. Koop inflatables online
Waar kunnen we je mee helpen?

Vragen? Neem direct contact op met ons verkoopteam. Of vraag een offerte aan, dan bellen we je zo snel mogelijk terug om je ideeën te bespreken.

Bel +32 38 082 320 Gratis design aanvragen