Skip to main content
Terug naar assortiment

Opblaasbare waterspelen

Is je klant op zoek naar zomers vermaak? Neem dan eens een kijkje in het assortiment met toffe waterspelen van JB Inflatables. De verliezer eindigt standaard met een nat pak. Dat betekent fanatieke deelnemers en hilariteit alom voor de toeschouwers! Opblaasbare waterspelen staan garant voor veel vrolijkheid bij het zwembad, op het zomerfeest of bij de sportdag en bezorgen jong en oud een fantastische dag! Een opblaasbaar waterspel is zonder twijfel een mooie aanvulling op je aanbod als verhuurder van inflatables. Wacht dus niet langer en sla je waterslag!

Waterpret voor volwassenen met de spelen van JB Inflatables

Wie denkt dat alleen de kids blij worden van waterpret, moet eens een tiener of volwassene in actie zien op een van onze waterspelen! De IPS Splash Wall staat garant voor een geweldige beleving. Als je de spots niet snel genoeg raakt, word je verrast met een verfrissende douche. Een fantastisch spel voor iedereen! En met het Sorbo Ball Bad zorg je voor een spectaculair waterballet. Twijfel je welke variant het beste aansluit bij je doelgroep? Neem dan eens vrijblijvend contact op met ons verkoopteam. Zij denken graag me je mee, zodat jij de beste keuze maakt.

Waterspel op maat gemaakt, natuurlijk in je eigen huisstijl

De IPS Water Wars is de ultieme zomerattractie. De waterkanonnen spreken jong en oud aan. Stel je dit succesnummer eens voor in de kleuren van jouw huisstijl. Zie je het voor je? Wij maken dit beeld met veel plezier werkelijkheid. Eigen kleuren, eigen teksten, alles is mogelijk. Binnen één werkdag ontvang je een uniek ontwerp. Ons designteam staat voor je klaar. Heb je zelf mooie ideeën over hét opblaasbare waterspel? Wat leuk! Wij kunnen namelijk alles op maat maken en denken graag met je mee. Zo ontwerpen wij samen een waanzinnig spel dat perfect past bij jouw doelgroep.

Direct een opblaasbaar waterspel kopen

Heb je een keuze gemaakt? Plaats dan snel en eenvoudig je bestelling via onze website. Wij leveren direct uit voorraad, dus jij hebt je order razendsnel in huis. Compleet met blower. Wij staan uiteraard garant voor de kwaliteit. Daarom krijg je op onze opblaasbare waterspelen 5 jaar garantie. En wist je trouwens dat het opzetten van onze waterattracties een koud kunstje is? In zo’n 10 minuten tijd kan de waterpret beginnen! Over het transport hoef je je ook geen zorgen te maken. Dat regelen wij gratis voor je. Als je kiest voor JB Inflatables, kies je zowel voor een toffe spelbeleving als voor goede service en veel gemak!

Image
Giga modulaire stormbaan - attracties en spelen

Extreem veel fun op de giga modulaire stormbaan!

Combineer 40 unieke elementen tot een eindeloos grote stormbaan.

Ontdek de mega stormbaan
Dé Springkussen fabrikant van Nederland. Koop inflatables online
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice. Het verkoopteam van JB inflatables staat voor je klaar om je te helpen.

Bel Mark of Esmee
+32 38 082 320
Mail Mark of Esmee
info@jb-inflatable.be
Bericht Mark
+31 (0)6 11 79 54 65