Assortiment

Met een enorm assortiment en ruim 3000 inflatables op voorraad is JB dé leverancier van inflatables binnen Europa. Of je nu op zoek bent naar een groot springkasteel of een klein springkasteel, een stormbaan of een waterspel, direct leverbaar of op maat: bij ons slaag je zeker!

Een klein springkasteel of liever een mega modulaire stormbaan?

JB heeft de meest uiteenlopende inflatables in het assortiment. Verschillende soorten, maten en thema’s; je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het in huis. Wil je een groot springkasteel kopen, een standaard springkasteel of een klein springkasteel? Of ga je voor een mega modulaire stormbaan? Wij helpen jou graag de opblaasbare attractie te kiezen die optimaal is voor jouw onderneming.

 

Springkasteel kopen doe je bij JB Inflatables

Een springkasteel kopen voor de verhuur of voor de PR van je onderneming is altijd een goed idee. Wil je zo snel mogelijk beginnen met verhuren en één of meerdere springkasteel kopen? Bekijk dan onze voorraad van ruim 3000 inflatables die wij direct kunnen leveren. Wil je graag een op maat gemaakt springkasteel kopen en/of een springkasteel in bedrijfskleuren kopen? Wij maken van jouw wensen een professioneel springkasteel.

 

Een springkasteel kopen in een te gek thema

Van een betoverend unicorn springkasteel tot een spannend dino springkasteel en van een mooi prinsessen springkasteel tot een stoer brandweer springkasteel, wij hebben alle gewenste thema’s in ons assortiment. Niet voor niets kun je bij JB de mooiste en origineelste springkastelen kopen. Wil je graag indruk op je klanten maken met een origineel thema? Kies er dan voor om een op maat gemaakt springkasteel te kopen. Met jouw wensen en onze ervaring maken we samen een opblaasbare attractie die eruit springt.

 

Een luchtkasteel kopen dat extra beleving biedt

Met een springkasteel, of ook wel luchtkasteel, heb je altijd succes. Maar wil jij extra beleving geven en een luchtkasteel kopen waarop je niet alleen kunt springen, maar bijvoorbeeld ook glijden, een discofeestje vieren of ballen schieten? Hoe gekker hoe beter wat ons betreft en dat zie je aan ons assortiment. Een luchtkasteel met extra beleving zorgt gegarandeerd voor nog meer plezier. Wil jij zo’n te gek luchtkasteel kopen? Check dan vooral onze Springen en Glijden inflatables, Speelbergen, Play & Fun, Disco springkastelen en Ball Shooting luchtkastelen.

 

Direct luchtkastelen kopen en verhuren?

Wil je één of meerdere luchtkastelen kopen om te verhuren? Goed idee natuurlijk! Maar een professioneel springkasteel kopen kan als een uitdaging voelen. Want hoe weet je nu welke het meest geschikt is voor jouw onderneming? JB helpt je daar graag bij. Wij onderzoeken jouw regio en jouw markt en adviseren op basis daarvan welk luchtkasteel het meest rendabel is voor jouw onderneming. Of dat nou een groot, standaard of een klein luchtkasteel is; samen zorgen wij ervoor dat jij de beste keuze maakt.