Skip to main content
Terug naar assortiment

Ballonnen oplaat

Wat is een feest zonder ballonnen? Of het nu gaat om een groot verjaardagsfeest, een jubileum, een opening van een bedrijf of een ander (zakelijke) evenement: ballonnen horen erbij!

Unieke mogelijkheden om ballonnen op te laten

Grote kans dat jouw klant vindt dat er ballonnen opgelaten moeten worden bij zijn evenement. En dan kom jij als verhuurder in het spel, want jij hebt dankzij JB-inflatable een aantal unieke opblaasbare ballonnen-oplaten in de aanbieding.

Laat de ballonnen maar opstijgen!

Om een flink aantal ballonnen vrijwel tegelijk te laten opstijgen, is het handig om een opblaasbare ballonnen-oplaat in je collectie op te nemen. JB heeft diverse soorten, voor verschillende gelegenheden. Voor feesten, maar bijvoorbeeld ook voor tijdens voetbalkampioenschappen.

Kleurrijk en origineel

Natuurlijk zijn de ballonnen zelf al kleurrijk, maar met de opblaasbare ballon-oplaatplaatsen van JB-inflatables voeg je daar nog meer kleur en originaliteit aan toe. Een succes wordt het zeker!

Van JB, dus goed!

Als je weet dat jouw ballonnen-oplaat van JB-inflatable afkomstig is, dan weet je zeker dat het goed is. Want wij besteden extra aandacht aan de kwaliteit van onze producten, bijvoorbeeld door ze op plekken waar ze kwetsbaar zouden kunnen zijn, extra te verstevigen. Daarom geeft JB ook altijd een uitgebreide garantie, bij de ballonnen-oplaten tot wel 5 jaar.

Ballonnen-oplaat nodig? Kiezen maar!

Voor welke gelegenheid jouw klant ook bij je komt om een ballonnen-oplaat te huren: met eentje uit de collectie van JB-inflatable stel je hem of haar nooit teleur. Maak op deze pagina een keuze en bestel ‘m snel. Kom je er niet uit of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Image
sarah en abraham maatwerk

Wij maken jouw blikvanger op maat!

Spring jij graag in het oog met een unieke blikvanger? Samen maken wij een waanzinnig ontwerp en een blikvanger die aan al jouw wensen voldoet.

Laat je inspireren
Mark en Esmee

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice. Het verkoopteam van JB inflatables staat voor je klaar om je te helpen.

Bel Mark of Esmee
+32 38 082 320
Mail Mark of Esmee
Bericht Mark
+31 (0)6 11 79 54 65