Image
Op maat gemaakte bogen op aanvraag bij JB Inflatables
Terug naar assortiment

Reclame & Start-finish bogen kopen

Een opblaasbare start en finish boog kopen bij JB Inflatables is een goed idee. Waarom? Nou, omdat je zo’n reclame boog perfect kunt personaliseren voor je bedrijf of evenement. Opblaasbare start en finish bogen zijn echte blikvangers, die waarschijnlijk vaak gefotografeerd worden. Perfecte promotie dus. Bestel snel zo’n opblaasboog en ervaar het positieve effect.

Gratis design aanvragen Bel +32 38 082 320

  • Al vanaf € 999!
  • Spoedlevering mogelijk
  • Snel een gratis ontwerp in je mailbox
  • Zeer gebruiksvriendelijk
Lees meer Lees minder

Bestel reclame & start-finish bogen op maat

Van onze start en finish bogen zijn perfect gepersonaliseerde reclame bogen te maken. Zo kun je je bedrijf of evenement veel extra exposure geven. Onze designers hebben al ontelbare start-finish bogen ontworpen voor klanten wereldwijd. Zij kunnen je reclame boog helemaal op maat maken, in je eigen huisstijl. Eigen kleuren, teksten en logo’s: alles is mogelijk. Wij gaan graag aan de slag met je ideeën!

Onze gepersonaliseerde reclame bogen worden compleet geleverd

Onze maatwerk reclame bogen worden compleet geleverd met handleiding, reparatiesetje, verankermateriaal, blower(s) en transportzak. Je hebt dus alles bij de hand om de opblaasbare start en finish boog op te zetten en af te breken. Makkelijk toch? Het opzetten van de boog duurt met 2 personen ca. 10 minuten. Natuurlijk heb je garantie op deze opblaasboog. Is er iets mis, dan staan we voor je klaar!

JB: voor al je opblaasbare promotiemateriaal met je eigen design

JB is het juiste adres voor al je opblaasbare promotiemateriaal met je eigen design. Wil je een inflatable op maat laten maken? Laat het ons weten, dan maken we gratis en binnen 24 uur een design op maat. Een opblaasbaar reclame artikel met je eigen design, naam en logo of in je eigen huisstijl? Niets is te gek! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Dé Springkussen fabrikant van Nederland. Koop inflatables online
Waar kunnen we je mee helpen?

Vragen? Neem direct contact op met ons verkoopteam. Of vraag een offerte aan, dan bellen we je zo snel mogelijk terug om je ideeën te bespreken.

Bel +32 38 082 320 Gratis design aanvragen