Skip to main content
Image
Op maat gemaakte bogen op aanvraag bij JB Inflatables
Terug naar assortiment

Op maat gemaakte Reclamebogen

Een gepersonaliseerde boog bij je sportwedstrijd of een reclameboog voor je winkel of showroom: reken maar dat die opvalt! Wij maken en leveren ze in alle soorten en maten.

Gratis design aanvragen Bel +32 38 082 320

  • Al vanaf € 999!
  • Spoedlevering mogelijk
  • Snel een gratis ontwerp in je mailbox
  • Zeer gebruiksvriendelijk
Read more Read less

Standaard kleuren óf fullcolor printen

Je kunt met de reclamebogen die we custom made fabriceren zowel kiezen voor standaardkleuren – en dat zijn er al heel veel! -, maar ook is het mogelijk om ze fullcolor te laten printen. Kortom: je weet zeker dat je altijd de goede reclameboog krijgt die je wilt!

3D-item? Ook dat kan

Naast de verschillende kleuren die we je kunnen leveren, kun je ook kiezen voor een extra opvallend 3D-object op de reclameboog. Daarmee maak je helemaal de blits!

JB garandeert minimaal 5 jaar kwaliteit

Vaak schaf je een reclameboog niet voor 1 keer aan. Dat treft, want met de maatwerk opblaasbare erebogen die JB je levert komt meteen een garantietermijn van 5 jaar. Dat betekent dat als er in die tijd iets mis of kapot gaat bij jouw ereboog, dat we dan gelijk bij je langskomen met onze speciale herstelservice. Dat hoort bij de kwaliteit van JB-inflatables!

Kom maar op met jouw ontwerp voor een ereboog!

Ons designteam staat al in de startblokken om jou te helpen met het ontwerp van jouw reclameboog, voor je evenement of je bedrijfsgebouw. Neem snel contact met ons op en dan bereiken we samen de finish: jóuw maatwerk reclameboog!

Dé Springkussen fabrikant van Nederland. Koop inflatables online
Waar kunnen we je mee helpen?

Vragen? Neem direct contact op met ons verkoopteam. Of vraag een offerte aan, dan bellen we je zo snel mogelijk terug om je ideeën te bespreken.

Bel +32 38 082 320 Gratis design aanvragen