Terug naar assortiment

Nieuw in het assortiment

Wij zijn altijd bezig met het vernieuwen van ons assortiment. Meer beleving, onderscheidende designs en inflatables die aansluiten op de laatste trends, daar werken wij continu aan. Zo kun jij je onderscheiden met je assortiment en je klanten het nieuwste van het nieuwste bieden. Is een bepaald formaat springkasteel populair? Dan springen wij daarop in met nog meer modellen in die afmetingen. Is een bepaald thema hip & happening? Dan ontwerpen wij een te gek springkasteel in dat thema. Kies je voor uniek en vernieuwend, dan kies je dus voor JB Inflatables.

Mini springkasteel kopen? Check de nieuwste modellen van JB Inflatables

Een klein springkasteel kan altijd en overal. Niet voor niets wordt dit steeds populairder. Of het nu op een verjaardagsfeest, een kinderpartijtje of een tuinfeest is, een klein springkasteel doet het altijd goed bij de jongste gasten. En het maakt niet uit of je ruimte maar beperkt is. De afmetingen zijn zo bescheiden dat je er altijd wel een plekje voor kunt vinden. Om goed op deze trend aan te kunnen sluiten, hebben wij verschillende kleine modellen nieuw in het assortiment. Check bijvoorbeeld onze Mini Bounce Superblocks. Hoe tof is die? Springen, glijden en uitrazen maar!

Op zoek naar een nieuw springkasteel?

Echt een goed feest geven met alles erop en eraan? Maak er dan een themafeest van en pak flink uit. Dat doe je natuurlijk met een dresscode, mooie versiering, passende hapjes en drankjes én een inflatable in stijl! Dat is decoratie, entertainment en een eyecatcher in één. Niet voor niets heeft JB Inflatables de meest uiteenlopende thema’s in het assortiment. Van een Western saloon voor een cowboyfeest tot een skihut voor je winterfeest en van een krokodil voor je junglefeest tot een knalroze kasteel voor je prinsessenfeest. En wat dacht je van onze nieuwste hit, de Multiplay Flamingo? Die mag natuurlijk op geen enkele tropical party ontbreken!

Springkasteel met glijbaan? Ontdek de laatste trends

Weet jij waar jouw klanten op zoek naar zijn? Weet jij welke springkastelen het goed doen in jouw regio? En weet jij wat de laatste trends zijn? Is het antwoord ‘nee, niet echt’? Geen probleem! Je kunt je altijd vrijblijvend laten adviseren door ons verkoopteam. Onze professionals hebben namelijk een goed beeld van jouw markt en jouw regio en weten precies wat hip & happening is.

Om je alvast een tip te geven: een springkasteel met glijbaan is momenteel helemaal je van het. Hoe meer beleving je biedt, hoe beter het is. Of het nu gaat om een mini springkasteel of een opblaasbaar speeltoestel van een groter formaat. Onze nieuwste stormbaan Heavy Duty bijvoorbeeld staat met zijn brede glijbaan garant voor urenlang speelplezier. En wist je dat naast België JB Inflatables Nederland, Spanje, Frankrijk, Duitsland, Italië en nog veel meer landen beslaat? Niet voor niets zijn wij dé leverancier van inflatables binnen Europa.

Dé Springkussen fabrikant van Nederland. Koop inflatables online
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice. Het verkoopteam van JB inflatables staat voor je klaar om je te helpen.

Bel Mark of Esmee
+32 38 082 320
Appelez Méganne ou Botaina (En Français)
+33 (0) 9 70 73 12 10
Mail Mark of Esmee
[email protected]
Bericht Mark
+31 (0)6 11 79 54 65