Image
Op maat gemaakte springkastelen op aanvraag bij JB Inflatables
Terug naar assortiment

springkastelen op maat kopen

Bij JB Inflatables kun je springkastelen helemaal op maat laten maken. Een perfecte manier om reclame te maken bij een jong publiek en hun ouders. Een springkasteel in je eigen huisstijl is een uitstekend hulpmiddel om jezelf in de picture te zetten. Wij kunnen alle vormen en varianten in jouw gewenste stijl maken. Als je daar geen gat van in de lucht gaat springen!

Gratis design aanvragen Bel +32 38 082 320

  • Al vanaf € 2.299!
  • Spoedlevering mogelijk
  • Snel een gratis ontwerp in je mailbox
  • Incl. benodigde NEN14960-certificatie
Lees meer Lees minder

Koop een springkasteel in je eigen huisstijl

Stel, je organiseert een evenement of je wilt je bedrijf of merk op een leuke manier extra zichtbaar maken. Koop dan een springkasteel in je eigen huisstijl. Hiermee maak je je thema of activiteit visueel. Heb je zelf een goed idee voor een gepersonaliseerd luchtkussen? Neem dan contact met ons op, dan ontwerpen we samen met jou je eigen variant.

Eindeloze mogelijkheden voor springkastelen op maat

Bij JB Inflatables zijn er eindeloze mogelijkheden om een springkasteel op maat te laten maken. Een auto, dier of voetbal om in te springen. Een opblaasbare versie van jouw winkel of product. Een springkasteel in de kleuren van jouw bedrijf of event. Een multiplay springkasteel, met of zonder glijbaan, overdekt of juist lekker in de open lucht … De mogelijkheden zijn eindeloos.

JB: voor al je opblaasbare promotiemateriaal met je eigen design

JB is het juiste adres voor al je opblaasbare promotiemateriaal met je eigen design. Wil je een inflatable op maat laten maken? Laat het ons weten, dan maken we gratis en binnen 24 uur een design op maat. Een opblaasbaar reclame artikel met je eigen design, naam en logo of in je eigen huisstijl? Niets is te gek! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Dé Springkussen fabrikant van Nederland. Koop inflatables online
Waar kunnen we je mee helpen?

Vragen? Neem direct contact op met ons verkoopteam. Of vraag een offerte aan, dan bellen we je zo snel mogelijk terug om je ideeën te bespreken.

Bel +32 38 082 320 Gratis design aanvragen