Skip to main content
Image
Witte tent
Terug naar assortiment

Opblaasbare tenten

Voor als jouw klant een feestje, optreden of evenement organiseert, heeft JB een mooie selectie luchttenten verzameld. Deze tenten kunnen voor verschillende zaken ingezet worden. 

Genoeg om te kiezen

We hebben ze in diverse uitvoeringen en van onze beroemde spidertenten kun je ze ook standaard in uiteenlopende kleuren kopen. Ze zijn verkrijgbaar  van zeer groot tot klein. Kijk hieronder maar eens en maak je keuze!

Klaar voor ieder evenement

Door een aantal van onze opblaasbare tenten in jouw verhuurcollectie op te nemen, weet je zeker dat je jouw klanten helpt om een perfect evenement te organiseren. Ze zijn bruikbaar onder alle weersomstandigheden, dus dat komt helemaal goed.

‘Gewone’ luchttenten en spidertenten

JB heeft een collectie ‘gewone’ luchttenten voor evenementen. Daarnaast kun je natuurlijk ook voor onze kleurrijke spidertenten kiezen, die zeker opvallen.

JB garandeert minimaal 5 jaar kwaliteit

Zoals je van onze gewend bent, gaan we uitsluitend voor topproducten. Producten bovendien, die we op plekken waar ze kwetsbaar zouden kunnen zijn, extra verstevigen. Geen wonder dat we er liefst 5 jaar garantie op durven te geven, want wij hebben vertrouwen in ons assortiment. En gaat er iets mis, dan helpen we je daar ook mee.

Benieuwd naar onze tentencollectie? Maak je keuze!

JB heeft opblaasbare tenten in vele soorten, uitvoeringen en formaten. Je ziet hier op deze pagina onze standaardcollectie voor je op een rij gezet, maar ook je eigen ontwerp is mogelijk. Maak je keuze of laat ons je verder helpen!

Image
Tenten

Een promotietent voor jouw evenement!

Maak je graag een goede indruk op je bezoekers? Dan mag een gepersonaliseerde promotietent niet ontbreken. Inflatable, dus eenvoudig en snel op te zetten.

Check onze promotietenten
Mark en Esmee

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice. Het verkoopteam van JB inflatables staat voor je klaar om je te helpen.

Bel Mark of Esmee
+32 38 082 320
Mail Mark of Esmee
info@jb-inflatable.be
Bericht Mark
+31 (0)6 11 79 54 65