article

Het hele jaar door plezier met de Doubleslide springkastelen!

Inflatables gecombineerd met waterpret zijn dé ultieme beleving voor kinderen van alle leeftijden. En de vraag naar deze sensationele combinatie groeit gestaag. Stel je voor: een Slide Combo en Multiplay met een afneembaar zwembad - dat is pas een succesformule!

Met deze combinatie creëer je een all-season favoriet. Dankzij de geweldige speelelementen in het springkasteel en de mogelijkheid om er een waterattractie van te maken, ben je het hele jaar door verzekerd van succes. In het voor- en najaar geniet je van het Slide Combo- of Multiplay-springkasteel. En wanneer de warmere dagen aanbreken, transformeer je het springkasteel tot een verfrissende waterattractie door er een zwembadje aan toe te voegen!

 

Ontdek meer over het Slide Combo Doubleslide springkasteel

De Slide Combo is al een bekende favoriet, maar wij hebben deze een flinke upgrade gegeven. Er is een extra glijbaan toegevoegd én je kunt er een zwembadje aan koppelen. Zo glij je tijdens de warmere dagen moeiteloos het verfrissende water in! Deze toevoeging geeft net dat beetje extra om dit tot een all-season springkasteel te maken waar je het hele jaar door van kunt genieten.

Direct uit voorraad leverbaar. Binnen 2 werkdagen bij jou bezorgd.

 

 

 

 

Ontdek het Multiplay Doubleslide springkastelen

Met de Multiplay Doubleslide verdubbel je het plezier, want zoals de naam al doet vermoeden, beschikt dit kussen over twee glijbanen! Kinderen kunnen klimmen, klauteren, springen en glijden - gegarandeerd vermaak dus. Net als bij de standaard Multiplay zijn er verschillende hindernissen en obstakels om te overwinnen. Maar wat dit kussen echt uniek maakt, is de mogelijkheid om er een zwembad aan te koppelen. Vul het met water en voilà, je hebt je eigen zwembad!

Direct uit voorraad leverbaar. Binnen 2 werkdagen bij jou bezorgd.

 

 

 

Image
Opsomming van alle doubleslide springkussen voor in blog

Hulp nodig?

Neem direct contact op met ons verkoopteam. Onze professionals staan voor je klaar met persoonlijk advies en praktische ondersteuning.

+32 38 082 320
Image
Mark team JB inflatables