Skip to main content

Opblaasbare evenementen tenten

Voor als jouw klant een feestje, optreden of evenement organiseert, heeft JB een mooie selectie luchttenten verzameld. Deze tenten kunnen voor verschillende zaken ingezet worden. 

Genoeg om te kiezen

We hebben ze in diverse uitvoeringen en van onze beroemde spidertenten kun je ze ook standaard in uiteenlopende kleuren kopen. Ze zijn verkrijgbaar  van zeer groot tot klein. Kijk hieronder maar eens en maak je keuze!

Klaar voor ieder evenement

Door een aantal van onze opblaasbare tenten in jouw verhuurcollectie op te nemen, weet je zeker dat je jouw klanten helpt om een perfect evenement te organiseren. Ze zijn bruikbaar onder alle weersomstandigheden, dus dat komt helemaal goed.

‘Gewone’ luchttenten en spidertenten

JB heeft een collectie ‘gewone’ luchttenten voor evenementen. Daarnaast kun je natuurlijk ook voor onze kleurrijke spidertenten kiezen, die zeker opvallen.

JB garandeert minimaal 5 jaar kwaliteit

Zoals je van onze gewend bent, gaan we uitsluitend voor topproducten. Producten bovendien, die we op plekken waar ze kwetsbaar zouden kunnen zijn, extra verstevigen. Geen wonder dat we er liefst 5 jaar garantie op durven te geven, want wij hebben vertrouwen in ons assortiment. En gaat er iets mis, dan helpen we je daar ook mee.

Benieuwd naar onze tentencollectie? Maak je keuze!

JB heeft opblaasbare tenten in vele soorten, uitvoeringen en formaten. Je ziet hier op deze pagina onze standaardcollectie voor je op een rij gezet, maar ook je eigen ontwerp is mogelijk. Maak je keuze of laat ons je verder helpen!

Maatwerk

Je kunt het zo gek niet bedenken of JB kan het maken. We hebben genoeg voorbeelden om dit te bewijzen. Onze flexibiliteit komt voort uit maatwerk.

Meer over ons maatwerk
Image
Maatwerk_springkussens