Skip to main content

Opblaasbare zeskamp spelen

Rennen, vliegen, springen, vallen, opstaan en weer doorgaan. Dat is zo’n beetje wat je mag verwachten bij een zeskamp. Maar wat is een zeskamp zonder mooie spelen? 

Spellen en spelen vol uitdaging!

Daarom heeft JB er een flink aantal van in het assortiment. Allemaal kleurrijk, allemaal vol uitdaging en allemaal van de hoogste kwaliteit die je van ons mag verwachten! Wij weten zeker dat jij succes zult hebben met deze zeskampspellen!

Sportief met elkaar strijden

Een zeskamp als onderdeel van bijvoorbeeld een feestweek (van buurt, wijk of dorp, of een sportvereniging): het is altijd een goed idee! Teams die het tegen elkaar opnemen in een sportieve strijd: rennen en klauteren en vooral lachen. 

Alles in huis voor een geweldige zeskamp

JB heeft alle attracties om van de zeskamp van jouw klant een succes te maken. Spellen om samen te werken of juist om het individueel tegen elkaar op te nemen. Alles voor een top-zeskamp!

Altijd inclusief 5 jaar garantie

Zoals je ziet: we hebben een overvol assortiment met zeskampspelen. Allemaal mooie, kleurrijke én kwalitatief hoogwaardige producten. En allemaal met de standaard JB-garantietermijn van liefst 5 jaar. Dus daar kun je je geen buil aan vallen. Mocht er in die tijd toch iets gebeuren met jouw zeskampspelen, dan herstellen we dat weer. Gratis.

Kies jouw zeskamponderdelen!

Ja, dat is nog niet gemakkelijk, hè, om een keuze te maken uit ons zeskampassortiment? Kijk hieronder maar goed rond. Is het gelukt om een selectie te maken? Dan is bestellen eenvoudig. Lukt het je niet direct? Dan helpen we je graag!

Maatwerk

Je kunt het zo gek niet bedenken of JB kan het maken. We hebben genoeg voorbeelden om dit te bewijzen. Onze flexibiliteit komt voort uit maatwerk.

Meer over ons maatwerk
Image
Maatwerk_springkussens