Skip to main content
Terug naar assortiment

Opblaasbare geboorte objecten

Wanneer er een baby is geboren, moet iedereen dat natuurlijk weten. Familie, buurtgenoten of vrienden zijn dan vaak op zoek naar een originele manier om de geboorte aan te kondigen. 

Veel keus om een baby aan te kondigen

Wat dacht je bijvoorbeeld een opblaasbare variant – en dan komt de collectie van JB je goed van pas. Want jij als verhuurder wilt natuurlijk veel keus kunnen bieden. Nou, kijk hieronder maar eens: er is keuze genoeg om een baby aan te kondigen!

Talloze manieren om een kindje te verwelkomen

Een traditionele ooievaar, een opblaasbare baby of een drinkflesje in verschillende vormen: JB-inflatable heeft diverse opblaasbare poppen in het assortiment waarmee jij jouw klant kunt verrassen als het om een geboorte gaat. 

Kleurrijke en originele geboortepoppen

Zoals je van JB mag verwachten, zijn onze geboortepoppen vol kleur en zijn ze er in originele uitvoeringen. Naast de traditionele baby’s hebben we ook geboortepoppen in andere vormen.

JB’s garantie: 5 jaar

Niet alleen zijn de geboorte-objecten uit onze collectie qua design perfect afgewerkt, ook kwalitatief zijn ze op en top! Om ervoor te zorgen dat er niets kapot kan gaan, zorgen we bijvoorbeeld voor extra versteviging. En gaat er toch iets per ongeluk mis, dan kun je een beroep doen op onze garantie van liefst 5 jaar. Kortom: topkwaliteit!

Geboortepop nodig? Zoek ze maar uit!

Standaard hebben we een flink aantal geboortepoppen in onze collectie opblaasbare poppen. Kijk maar eens op deze verzamelpagina en maak snel je keuze. Kom je er niet uit, heb je vragen óf eigen wensen? Dan helpen we je natuurlijk graag.

Image
sarah en abraham maatwerk

Wij maken jouw blikvanger op maat!

Spring jij graag in het oog met een unieke blikvanger? Samen maken wij een waanzinnig ontwerp en een blikvanger die aan al jouw wensen voldoet.

Laat je inspireren
Mark en Esmee

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice. Het verkoopteam van JB inflatables staat voor je klaar om je te helpen.

Bel Mark of Esmee
+32 38 082 320
Mail Mark of Esmee
info@jb-inflatable.be
Bericht Mark
+31 (0)6 11 79 54 65