Skip to main content
Terug naar assortiment

Lasergame arena's

Je kunt talloze gelegenheden verzinnen waarbij jouw klant je vraagt om een spectaculaire laserarena, battle-arena of rivalarena. Jij als verhuurder hebt die natuurlijk in je assortiment. 

Scoren bij jouw klant met battle arena’s

Wil jouw klant echt eens uitpakken met iets unieks voor haar of zijn evenement? Is er een bedrijfsopening of open dag gepland? Dan scoor jij ongetwijfeld punten door één van deze battle arena’s aan te bieden. Afkomstig van JB, maar dat spreekt vanzelf!

Strijden door op targets te schieten

De deelnemers gaan tegenstanders met een lasergeweer te lijf, of strijd tegen elkaar door met een nerf gun verschillende doelen te raken. Uiteraard zijn er in de opblaasbare arena’s verschillende obstakels gemaakt om het de strijdende teams moeilijk te maken. 

Battle arena’s met spectaculaire extra toevoegingen

De battle arena’s en rivalarena’s van JB kun je ook voorzien van rookmachine, verlichting en muziek, als je klant extra spektakel wil. Alles is mogelijk!

Altijd met JB-garantie

Of je nu gaat voor de laser raider of één van de laser arena’s, of misschien zelfs helemaal uitpakt met de interactieve Rival of Battle Arena: je mag altijd van JB verwachten dat het om kwaliteitsproducten gaat. Daarom geven we je 5 jaar garantie én komen we je zo snel mogelijk helpen als er toch iets mis is gegaan. Gratis.

Kies jouw arena!

JB heeft een flink aantal totaal verschillende battle arena’s in het assortiment. Allemaal met hun eigen kwaliteiten en uitstraling. Hieronder staat een overzicht. Maar je keuze en bestel snel. Lukt het niet om te kiezen? Dan helpen we je!

Image
Giga modulaire stormbaan - attracties en spelen

Extreem veel fun op de giga modulaire stormbaan!

Combineer 40 unieke elementen tot een eindeloos grote stormbaan.

Ontdek de mega stormbaan
Mark en Esmee

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice. Het verkoopteam van JB inflatables staat voor je klaar om je te helpen.

Bel Mark of Esmee
+32 38 082 320
Mail Mark of Esmee
info@jb-inflatable.be
Bericht Mark
+31 (0)6 11 79 54 65