Skip to main content
Terug naar assortiment

Extreme Jumps

Een combinatie van snel klimmen en veel durf, dat zijn onze extreme jumps, die we ook wel basejump noemen. Spanning en spektakel van de bovenste plank!

Spectaculair entertainment

Ga er maar aanstaan: eerst moet de deelnemer naar boven klimmen in deze spectaculaire attractie en daarna moet hij of zij ook nog eens naar beneden springen. Van een hoogte van 3 meter of zelfs hoger. Als dat geen entertainment is!

Wie durft het aan?

Je moet geen hoogtevrees hebben en ook nog eens over het nodige uithoudingsvermogen beschikken om onze extreme jumps te trotseren. Het is letterlijk en figuurlijk een hoogtepunt voor menig feest of evenement. 

Meedoen of kijken: je verveelt je niet

Een uitdaging voor jong en oud, dat zijn onze basejumps. Zeker voor de deelnemers, maar ook voor het publiek. Eén ding weten we zeker: niemand zal zich vervelen.

Kwaliteit mét uitgebreide garantie

Al onze extreme jumps zijn natuurlijk kwalitatief hoogwaardig. We zorgen ervoor dat ze uiterst solide zijn. Daarom geven we ook een uitgebreide garantie van liefst 5 jaar op deze klim- en springattracties uit ons assortiment. En mocht er gedurende die tijd toch iets mee gebeuren, dan herstellen we dat voor je. Uiteraard ook met JB-kwaliteit.

Maak snel jouw keuze uit ons assortiment

JB heeft een uitgebreid assortiment attracties die we onder de noemer ‘extreme jump’ verkopen. Maak snel je keuze uit de mogelijkheden hieronder. Zit je keuze er niet bij of vind je het moeilijk een keuze te maken? Dan helpen we je!

Image
Giga modulaire stormbaan - attracties en spelen

Extreem veel fun op de giga modulaire stormbaan!

Combineer 40 unieke elementen tot een eindeloos grote stormbaan.

Ontdek de mega stormbaan
Mark en Esmee

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice. Het verkoopteam van JB inflatables staat voor je klaar om je te helpen.

Bel Mark of Esmee
+32 38 082 320
Mail Mark of Esmee
info@jb-inflatable.be
Bericht Mark
+31 (0)6 11 79 54 65