Skip to main content
Terug naar assortiment

Op maat gemaakte sport en spel structuren

Of het nu gaat om een bungee game of een unicorn stormbaan: ieder idee voor een speel- of spelvorm dat jij bedenkt, kan JB op maat voor je maken als inflatable. De sky is the limit!

Alles in maatwerk verkrijgbaar

Onze designers staan altijd ‘aan’ als het om nieuwe ideeën gaat. Dat kunnen hun eigen briljante ingevingen zijn, maar ook de inspiratie, invallen en inzichten van onze klanten schatten we altijd op waarde. Kom maar op met je hersenkronkels en gedachteflitsen!

Custom made spel- of speelattributen

Wat hebben we vaak een lol met het maken van de maatwerk speel- en spelproducten voor onze klanten. Wat vaak begint als een spontane opwelling, eindigt meestal in een topproduct, zowel qua design als qua functionaliteiten!

Misschien wordt jouw idee wel een nieuwe lijn

Het kan zelfs voorkomen dat het idee van onze klanten uiteindelijk uitmondt in een compleet nieuwe lijn opblaasbare spellen of spelen, die we groots in het assortiment opnemen. 

JB’s garantie: 5 jaar

JB levert uitsluitend topproducten. Dat geldt ook voor de custom made producten die we maken, speciale maatwerkontwerpen voor onze klanten. Daarom geven we ook op deze producten onze standaardgarantie van liefst 5 jaar. Wat je ook bedenkt, van onze garantie (en bijbehorende herstelservice) kun je vanop aan!

Heb je een idee? Wij voeren het uit!

Wanneer jij een plan hebt om een speciaal voor jou gemaakte speel- of spelinflatable te maken, dan helpen we je graag. Samen regelen we het ontwerp en daarna kun je de productie met een gerust hart aan ons overlaten. Neem snel contact op!

Image
Mega menu maatwerk

Jouw eigen inflatable

We hebben al duizenden inflatables gemaakt. Wereldwijd. En we ontwerpen ze gemakkelijk in jouw huisstijl, dus hiermee heb je een perfect middel voor jouw promotie, marketingactie, feestje of event.

Mark en Esmee

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice. Het verkoopteam van JB inflatables staat voor je klaar om je te helpen.

Bel Mark of Esmee
+32 38 082 320
Mail Mark of Esmee
Bericht Mark
+31 (0)6 11 79 54 65