Image
Op maat gemaakte looppakken en mascottes op aanvraag bij JB Inflatables
Terug naar assortiment

Looppakken & mascottes kopen

Ideaal voor sportevenementen, beurzen en product promoties: opblaasbare mascotte pakken en looppakken. Gemakkelijk en snel op te blazen, en het perfecte promotiemateriaal. Wat dacht je van een wandelend logo, een opvallende productvergroting of een opblaasbare mascotte? Daarmee trek je gegarandeerd veel bekijks op beurzen, rond je winkel of tijdens evenementen. Koop een mascotte kostuum op maat en scoor bij je klanten!

Gratis design aanvragen Bel +32 38 082 320

  • Al vanaf € 699!
  • Wij helpen met de juiste presentatie
  • Snel een gratis ontwerp in je mailbox
  • Zeer gebruiksvriendelijk
Lees meer Lees minder

Ontwerp een mascotte kostuum op maat

Je bedrijf, merk en producten zijn uniek. Daarom maken wij mascotte pakken en looppakken op maat. Vertel ons waar je aan denkt, en wij maken snel een kleurrijk, opblaasbaar ontwerp. En weet je nog niet precies wat je wilt? Dan inspireren wij je graag!

Een opblaasbaar mascotte pak in je eigen huisstijl

Met een opblaasbaar mascotte pak in je eigen huisstijl maak je op een opvallende en grappige manier reclame. Reken maar dat je aandacht krijgt als je met zo’n bijzonder pak op een beurs of evenement gespot wordt. Wij maken voor jou een opblaasbaar mascotte kostuum, helemaal op maat!

JB Inflatables: voor al je opblaasbare promotiemateriaal met je eigen design

JB Inflatables is het juiste adres voor al je opblaasbare promotiemateriaal met je eigen design. Wil je een inflatable op maat laten maken? Laat het ons weten, dan maken we gratis en binnen 24 uur een design op maat. Een opblaasbaar reclame artikel met je eigen design, naam en logo of in je eigen huisstijl? Niets is te gek! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Dé Springkussen fabrikant van Nederland. Koop inflatables online
Waar kunnen we je mee helpen?

Vragen? Neem direct contact op met ons verkoopteam. Of vraag een offerte aan, dan bellen we je zo snel mogelijk terug om je ideeën te bespreken.

Bel +32 38 082 320 Gratis design aanvragen