Image
maatwerk boarding op aanvraag te koop bij jb inflatables
Terug naar assortiment

Opblaasbare maatwerk boardings kopen

Met een opblaasbare boarding op maat maak je supersnel van elke plek een kleurrijke locatie voor een sportwedstijd of ander evenement. Helemaal in de kleuren of het design van je club of bedrijf. Dat is natuurlijk een perfecte manier om reclame te maken voor je zaak of vereniging. JB Inflatables gaat graag met je aan de slag om een mooi ontwerp te maken van een maatwerk boarding. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Gratis design aanvragen Bel +32 38 082 320

  • Al vanaf € 1.499!
  • Veel ruimte voor sponsors
  • Snel een gratis ontwerp in je mailbox
  • Altijd topkwaliteit
Lees meer Lees minder

Opblaasbaar voetbalveld of pannaveld op maat? Alles kan!

In je eigen afgebakende gebied organiseer je razensnel een potje pannavoetbal of bijvoorbeeld een 5-tegen-5-toernooi. Natuurlijk zijn andere sporten ook mogelijk met een opblaasbare boarding op maat. Wat dacht je van een basketball shootout, tennisbaan of hockey skill parcours? Welke sportieve plannen je ook maakt en hoe groot de boarding ook moet zijn, wij kunnen het voor elkaar maken. De kleuren en logo’s van je club of bedrijf op de boarding? Alles is mogelijk.

Koop je maatwerk boarding bij JB Inflatables

Maatwerk boardings kopen doe je bij JB Inflatables. Waarom? Omdat de mogelijkheden voor een ontwerp op maat eindeloos zijn. Maar ook omdat je verzekerd bent van een hoogwaardige kwaliteit die ook nog eens gemakkelijk is schoon te maken. We hebben een eigen service & reparatieafdeling. Handig voor als er iets mis is met je opblaasbare boarding. Natuurlijk krijg je garantie op je maatwerk en ontvang je bij je bestelling alles wat nodig is om optimaal te genieten van je opblaasbare voetbalveld, pannaveld of ander sportveld.

JB: voor al je opblaasbare promotiemateriaal met je eigen design

JB is het juiste adres voor al je opblaasbare promotiemateriaal met je eigen design. Wil je een inflatable op maat laten maken? Laat het ons weten, dan maken we gratis en binnen 24 uur een design op maat. Een opblaasbaar reclame artikel met je eigen design, naam en logo of in je eigen huisstijl? Niets is te gek! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Dé Springkussen fabrikant van Nederland. Koop inflatables online
Waar kunnen we je mee helpen?

Vragen? Neem direct contact op met ons verkoopteam. Of vraag een offerte aan, dan bellen we je zo snel mogelijk terug om je ideeën te bespreken.

Bel +32 38 082 320 Gratis design aanvragen