Image
Op maat gemaakte oblaasbare reclame op aanvraag bij JB Inflatables
Terug naar assortiment

Opblaasbare reclame kopen

Wil jij opblaasbare reclame kopen waarmee je bij iedereen een lach op het gezicht tovert? Dan ben je bij JB Inflatables aan het juiste adres. Onze inflatable reclameobjecten scoren gegarandeerd! Met bijvoorbeeld een giveaway voor bij je product, een mascotte om aandacht voor je merk te trekken of grappige opblaasattributen voor je festival of evenement.

Gratis design aanvragen Bel +32 38 082 320

  • Al vanaf € 999!
  • Spoedlevering mogelijk
  • Snel een kosteloos ontwerp in je mailbox
  • Zeer gebruiksvriendelijk
Lees meer Lees minder

Opblaasbare reclameartikelen in soorten en maten

Bij JB Inflatables hebben we opblaasbare reclameartikelen in alle soorten en maten. Heb je zelf een idee voor een opblaasbare promotie? Geef het door en we maken een mooi ontwerp voor je. Ons designteam denkt met je mee en ontwerpt een perfect opblaasbaar reclameartikel, dat past bij de uitstraling van jouw merk. Je eigen design, kleuren en/of logo’s, alles is mogelijk!

Een inflatable is de perfecte promotie voor je merk of event

Bij JB Inflatables hebben we al veel opblaasbare promotieartikelen mogen maken voor veel verschillende klanten. In alle kleuren van de regenboog en in iedere vorm die je kunt bedenken. Velen gingen je dus al voor. Kies ook voor opblaasbare reclame en ervaar het positieve effect op de bekendheid van je merk, bedrijf, club of event!

JB Inflatables: dé leverancier van maatwerk inflatables binnen Europa

JB Inflatables is dé leverancier van maatwerk inflatables binnen Europa. Van klein tot megagroot: bij ons ben je aan het juiste adres als je een inflatable op maat wilt laten maken. Wil je opblaasbaar promotie materiaal laten maken met je eigen design, naam en logo of in je eigen huisstijl? Neem dan contact met ons op, dan maken we een mooi ontwerp. Binnen 24 uur ontvang je kosteloos een design op maat!

Dé Springkussen fabrikant van Nederland. Koop inflatables online
Waar kunnen we je mee helpen?

Vragen? Neem direct contact op met ons verkoopteam. Of vraag een offerte aan, dan bellen we je zo snel mogelijk terug om je ideeën te bespreken.

Bel +32 38 082 320 Gratis design aanvragen