Skip to main content

Op maat gemaakte Skydancers

Of het nu gaat om een Skydancer in jouw clubkleuren of in de outfit van jouw bedrijf: we maken er een mooie en opvallende reclame-uiting van!

Skydancers in alle soorten, maten en vooral kleuren

Een ludieke Skydancer met snor, eentje met een glimlach of met een koksmuts op: alles is mogelijk met deze vrolijk dansende, springende en zwaaiende reclamepoppen. JB maakt ze voor heel veel verschillende partijen op maat.

Een Skydancer voor iedere gelegenheid

Een speciaal feest (huwelijk, verjaardag), een jubileum of een evenement (van een sportwedstrijd tot een open huis bij een bedrijf): er zijn ontelbare gelegenheden die kunnen worden opgeluisterd met de aanwezigheid van één of meerdere custum made Skydancers. JB maakt ze graag voor je!

1 of meerdere dansende poppen: alles kan

Wil je maar 1 Skydancer in jouw bedrijfskleur, of wil je er juist meerdere? Het is voor ons geen enkel probleem: we maken ze met plezier!

Skydancers: JB’s topkwaliteit

Alle Skydancers van JB-inflatable zijn vanzelfsprekend van topkwaliteit. Daar kunnen we dan ook een garantie van 1 jaar aan geven, ook als het om eenmalige uitgaven of speciale soorten gaat. Geen enkel probleem: jouw Skydancer krijgt dezelfde behandeling als de standaard exemplaren. Inclusief een herstelservice, mocht dat nodig zijn.

Speciale Skydancer nodig? JB helpt je!

Voor welke gelegenheid je ook een Skydancer nodig hebt: bij JB-inflatable weet je zeker dat je goed zit. Meld je dan ook snel bij ons, dan helpen we je jouw custum made Skydancer te maken. Neem snel contact met ons op.

Maatwerk

Je kunt het zo gek niet bedenken of JB kan het maken. We hebben genoeg voorbeelden om dit te bewijzen. Onze flexibiliteit komt voort uit maatwerk.

Meer over ons maatwerk
Image
Maatwerk_springkussens