Skip to main content
Terug naar assortiment

Op maat gemaakte boardings

Kleurrijk, opvallend en voor veel verschillend doeleinden geschikt: de boardings van JB-inflatables. Gemakkelijk in gebruik zijn ze zeker!

Boardings voor bijvoorbeeld sportvelden

De maatwerk boardings die JB-inflatable maakt, zijn bijvoorbeeld uitermate geschikt om sportvelden van elkaar te scheiden. Ze zijn zowel binnen als buiten te gebruiken, dus dat moet geen probleem zijn. 

No products were found.

In alle kleuren verkrijgbaar

De boardingen van JB zijn verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog. Zo kun je ze niet alleen gebruiken als sportafrastering, maar ook als promotiemateriaal. Bijvoorbeeld om de sponsor van een evenement extra in de schijnwerpers te zetten!

In verschillende formaten

Of het nu gaat om een complete opblaasbare afrastering van een voetbalveld, of van een pannakooi of racebaan: bedenk het maar en wij kunnen het maken. Het formaat maakt niet uit.

5 jaar garantie: standaard bij JB

Jij krijgt geen problemen met jouw boarding, daar staan we garant voor. We geven niet voor niets een garantie van liefst 5 jaar op de boardings die we produceren. Ze zijn extra stevig op de punten die ogenschijnlijk kwetsbaar zijn. En mocht er toch iets gebeuren met de custom made boarding, dan herstellen we dat voor je. Geen probleem!

Laat jouw maatwerk boarding maken door de specialisten van JB 

JB-inflatables is specialist in opblaasbare (inflatable) producten. En dus ook in een boarding voor bijvoorbeeld jouw sporttoernooi. Aarzel dus niet langer en neem contact met ons op. Dan gaan we aan de slag om jouw prachtige boarding te maken!

Image
Mega menu maatwerk

Jouw eigen inflatable

We hebben al duizenden inflatables gemaakt. Wereldwijd. En we ontwerpen ze gemakkelijk in jouw huisstijl, dus hiermee heb je een perfect middel voor jouw promotie, marketingactie, feestje of event.

Mark en Esmee

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice. Het verkoopteam van JB inflatables staat voor je klaar om je te helpen.

Bel Mark of Esmee
+32 38 082 320
Mail Mark of Esmee
Bericht Mark
+31 (0)6 11 79 54 65