Skip to main content

Op maat gemaakte boardings

Kleurrijk, opvallend en voor veel verschillend doeleinden geschikt: de boardings van JB-inflatables. Gemakkelijk in gebruik zijn ze zeker!

Boardings voor bijvoorbeeld sportvelden

De maatwerk boardings die JB-inflatable maakt, zijn bijvoorbeeld uitermate geschikt om sportvelden van elkaar te scheiden. Ze zijn zowel binnen als buiten te gebruiken, dus dat moet geen probleem zijn. 

In alle kleuren verkrijgbaar

De boardingen van JB zijn verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog. Zo kun je ze niet alleen gebruiken als sportafrastering, maar ook als promotiemateriaal. Bijvoorbeeld om de sponsor van een evenement extra in de schijnwerpers te zetten!

In verschillende formaten

Of het nu gaat om een complete opblaasbare afrastering van een voetbalveld, of van een pannakooi of racebaan: bedenk het maar en wij kunnen het maken. Het formaat maakt niet uit.

5 jaar garantie: standaard bij JB

Jij krijgt geen problemen met jouw boarding, daar staan we garant voor. We geven niet voor niets een garantie van liefst 5 jaar op de boardings die we produceren. Ze zijn extra stevig op de punten die ogenschijnlijk kwetsbaar zijn. En mocht er toch iets gebeuren met de custom made boarding, dan herstellen we dat voor je. Geen probleem!

Laat jouw maatwerk boarding maken door de specialisten van JB 

JB-inflatables is specialist in opblaasbare (inflatable) producten. En dus ook in een boarding voor bijvoorbeeld jouw sporttoernooi. Aarzel dus niet langer en neem contact met ons op. Dan gaan we aan de slag om jouw prachtige boarding te maken!

Maatwerk

Je kunt het zo gek niet bedenken of JB kan het maken. We hebben genoeg voorbeelden om dit te bewijzen. Onze flexibiliteit komt voort uit maatwerk.

Meer over ons maatwerk
Image
Maatwerk_springkussens