Over ons

De grootse mogelijkheden van JB

Jij wilt een unieke inflatable. Die iedereen de dag van zijn of haar leven bezorgt. Wij helpen je daarbij! Wat je ook voor ogen hebt, alles is mogelijk. Met meer dan 3000 inflatables op voorraad die direct leverbaar zijn, is de keuze enorm! En vergeet de garantie niet, onder het genot van een kopje koffie en een kijkje in onze grootse showroom, wordt je inflatable gerepareerd en kun je hem daarna direct weer meenemen!

Samen ontwikkelen we de creatiefste en mooiste opblaasattracties helemaal op maat. Uiteraard van de beste materialen en met de hoogste kwaliteit. Omdat wij voor groots gaan. JB is niet voor niets marktleider op dit gebied. Ervaar zelf waarom dat is!

Meer dan 38 professionals staan voor je klaar

Ons grootse bedrijfspand in Meppel is de thuisbasis voor de meer dan 38 professionals die bij JB werken. Elke dag staan zij klaar om jou verder te helpen. Of het nu gaat om de afdeling Design, Logistiek, Service, Sales, Financiën of Marketing: iedereen werkt samen. Met als doel om jou én jouw klanten te voorzien van de beste inflatables. Daar gaan we voor.

Image
Verkoop1.jpg
Van eerste idee tot oplevering

Heb je een goed idee voor een nieuwe inflatable? Dan gaan wij graag met je in gesprek. We maken een 3D-ontwerp en maken dat werkelijkheid voor je. Daarbij checken we altijd of alles veilig in elkaar zit en testen we de opblaasattractie grondig. Na goedkeuring leveren we het product handzaam bij je af. Klaar voor groots gebruik!

Image
Design.jpg
Garantie en Service

Wat je ook koopt bij ons, je krijgt er altijd garantie op. Als er toch onverhoopt fabricagefouten zijn, of het materiaal is niet goed, dan repareren wij het gratis voor je. Dat doen we op onze eigen serviceafdeling. Onze professionals zorgen voor een perfecte reparatie. Daar kun je op vertrouwen.

Image
Logistiek.jpg
Showroom

Je bent natuurlijk van harte welkom in onze showroom van maar liefst 2400 m2 in Meppel. Hier staat het JB team klaar met meer informatie en een demonstratie van onze producten. 

Image
Verkoop2.jpg
Zelf ervaren? Bel ons!

Onze collega’s staan voor je klaar op +32 38 082 320. Samen maken we er iets moois van!

Image
Marketing administratie.jpg