Skip to main content
Terug naar assortiment

Op maat gemaakte Reclamebogen

Ben je op zoek naar een start-finish boog voor een wielerkoers of een hardloopwedstrijd? Of pak jij je winkelopening of salesactie graag groots aan? Met een reclameboog val je groots op! Ga voor  een variant die helemaal past bij jouw stijl en wensen. Bijvoorbeeld met kleur: je kunt bij jouw reclameboog op maat kiezen voor standaardkleuren – en dat zijn er al heel veel! - of voor een full colour print. En wil je grootser of meer, ga dan voor een opvallend 3D-object op de reclameboog. Kortom: welke wens je ook hebt, wij maken het voor je in jouw smaak en stijl.

Benieuwd naar jouw reclameboog op maat?
Neem direct contact met ons op om jouw wensen te bespreken.


Neem  contact op 


 

Standaard kleuren óf fullcolor printen

Je kunt met de reclamebogen die we custom made fabriceren zowel kiezen voor standaardkleuren – en dat zijn er al heel veel! -, maar ook is het mogelijk om ze fullcolor te laten printen. Kortom: je weet zeker dat je altijd de goede reclameboog krijgt die je wilt!

3D-item? Ook dat kan

Naast de verschillende kleuren die we je kunnen leveren, kun je ook kiezen voor een extra opvallend 3D-object op de reclameboog. Daarmee maak je helemaal de blits!

JB garandeert minimaal 5 jaar kwaliteit

Vaak schaf je een reclameboog niet voor 1 keer aan. Dat treft, want met de maatwerk opblaasbare erebogen die JB je levert komt meteen een garantietermijn van 5 jaar. Dat betekent dat als er in die tijd iets mis of kapot gaat bij jouw ereboog, dat we dan gelijk bij je langskomen met onze speciale herstelservice. Dat hoort bij de kwaliteit van JB-inflatables!

Kom maar op met jouw ontwerp voor een ereboog!

Ons designteam staat al in de startblokken om jou te helpen met het ontwerp van jouw reclameboog, voor je evenement of je bedrijfsgebouw. Neem snel contact met ons op en dan bereiken we samen de finish: jóuw maatwerk reclameboog!

Image
Mega menu maatwerk

Jouw eigen inflatable

We hebben al duizenden inflatables gemaakt. Wereldwijd. En we ontwerpen ze gemakkelijk in jouw huisstijl, dus hiermee heb je een perfect middel voor jouw promotie, marketingactie, feestje of event.

Mark en Esmee

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice. Het verkoopteam van JB inflatables staat voor je klaar om je te helpen.

Bel Mark of Esmee
+32 38 082 320
Mail Mark of Esmee
Bericht Mark
+31 (0)6 11 79 54 65