Skip to main content
Terug naar assortiment

Nieuw in assortiment

We hebben al tientallen soorten springkastelen in ons assortiment, maar dat wil niet zeggen dat de ontwikkelaars van JB stil zitten. Op deze pagina vind je alle nieuwe attracties mooi bij elkaar!

Nieuwe thema’s, nieuwe kleuren

Ons designteam komt vrijwel wekelijks met nieuwe ontwerpen voor springkastelen op de markt. Omdat ze nieuwe thema’s hebben bedacht of omdat ze nieuwe kleuren willen toepassen. Kijk maar eens naar dit overzicht!

Geheel op maat gemaakt

Onze designers staan trouwens ook altijd voor je paraat als je zelf een idee hebt voor een speciaal thema of kleurstelling. Samen maken we er een perfecte attractie van, die precies past bij jouw idee. Zeker weten dat jouw klanten dat gaan waarderen!

Welk idee borrelt nu weer op?

Het is altijd de vraag wanneer een idee opborrelt voor een nieuw springkasteel. Zo kunnen ze zich bijvoorbeeld laten inspireren door sportprestaties of nieuwe films. Creativiteit ten top!

Altíjd met garantie

Welk idee de springkasteel ontwerpers (en bedenkers van andere attracties) van JB-inflatables ook bedenken, zeker weten we dat het altijd om topproducten van topkwaliteit gaat. Daarom geven we ook altijd 5 jaar garantie, moeiteloos. En mocht er toch iets stuk gaan of niet helemaal soepel meer lopen, dan herstellen we dat gratis voor je. Geen zorgen, dus!

Maak snel je keuze!

Als je dat overzicht van nieuwe springkastelen uit 2019 ziet, dan wil je natuurlijk zelf ook je assortiment weer uitbreiden. Dat kan vanzelfsprekend. Kom je er niet uit, of mis je nog een thema of kleurstelling? Neem dan contact met ons op en we helpen je verder!

Image
Van der Valk springkussen

Jouw springkasteel in huisstijl!

Naast ons enorme standaardassortiment maken wij ook gepersonaliseerde springkastelen in jouw bedrijfskleuren.

Ga voor maatwerk
Mark en Esmee

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice. Het verkoopteam van JB inflatables staat voor je klaar om je te helpen.

Bel Mark of Esmee
+32 38 082 320
Mail Mark of Esmee
Bericht Mark
+31 (0)6 11 79 54 65