Skip to main content
Terug naar assortiment

Multiplay springkastelen

Voor feesten of andere evenementen hebben we een mooie collectie opblaasbare speeltoestellen in ons assortiment, die jouw assortiment als verhuurder zeker opfleurt. Kijk maar eens!

Speeltoestellen met glijbanen en klimmogelijkheden

Deze multiplay- en multifun-attracties zijn voor ieder evenement een mooie mogelijkheid om jonge gasten te entertainen. Ze kunnen er naar hartenlust op springen en klimmen en er vanaf glijden. En ze zijn er in alle kleuren van de regenboog.

Fun voor jong en oud!

Laat de kinderen maar lekker tekeer gaan op deze speeltoestellen. Zeker weten dat ze genieten van de glijbaan en het spring- en klimgedeelte van deze attracties. En als ouder geniet je stiekem mee, toekijkend of (nog leuker): meespringend en -klauterend.

Kleurrijke thema’s

Deze speeltoestellen met verschillende mogelijkheden hebben we in diverse thema’s. Denk bijvoorbeeld aan eenhoorns en clowns, of andere dieren en mensen. Voor elk wat wils.

Het komt van JB, dus gegarandeerd goed

Jij doet qua kwaliteit geen concessies, dus ga je naar JB-inflatables voor jouw opblaasbare attracties. Want wij besteden altijd extra aandacht aan de kwaliteit van onze producten, bijvoorbeeld door ze op plekken waar ze kwetsbaar zouden kunnen zijn, extra te verstevigen. Daarom geeft JB ook altijd een uitgebreide garantie, bij deze speeltoestellen tot wel 5 jaar.

Opblaasbaar speeltoestel nodig? Kiezen maar uit!

Voor welke gelegenheid jouw klant ook bij je komt om een speeltoestel te huren: met een exemplaar uit de rijke collectie van JB-inflatable weet je zeker dat je goed zit. Maak op deze pagina snel een keuze en bestel ‘m. Kom je er niet uit of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Image
Van der Valk springkussen

Jouw springkasteel in huisstijl!

Naast ons enorme standaardassortiment maken wij ook gepersonaliseerde springkastelen in jouw bedrijfskleuren.

Ga voor maatwerk
Mark en Esmee

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice. Het verkoopteam van JB inflatables staat voor je klaar om je te helpen.

Bel Mark of Esmee
+32 38 082 320
Mail Mark of Esmee
info@jb-inflatable.be
Bericht Mark
+31 (0)6 11 79 54 65