Skip to main content
Terug naar assortiment

Multiplay Klein

Een combinatie van klimmen en glijden: dat is optimaal plezier voor de jonge bezoekers van het evenement van jouw klant. Neem dan ook een paar van deze attracties op in je assortiment!

Klimmen, klauteren en glijden: heerlijk!

Kinderen vinden het fantastisch om te klimmen en te glijden! De opblaasbare speeltoestellen die JB voor je heeft verzamelde op deze pagina moeten dan ook een plek krijgen in jouw verhuurcollectie. Want hiermee fleurt ieder evenement op.

Garantie voor springende, dansende en lachende bezoekers

De inflatable speeltoestellen met zowel klim- als glijfaciliteiten die we je hier presenteren, zijn klein in omvang, maar groots in prestaties. Ze geven jouw klant een garantie voor springende, dansende en vooral lachende jonge bezoekers.

Verkrijgbaar in talloze varianten

Of het nu gaat om een bedrijfsopening, een vakbeurs of bijvoorbeeld een buurtfeest of sporttoernooi: voor iedere gelegenheid hebben we wel een speeltoestel paraat. Kijk maar eens rond!

Topkwaliteit is standaard bij JB-inflatables

Als producent en leverancier van deze verschillende opblaasbare speeltoestellen weten we zeker dat we topproducten leveren: we houden namelijk alles (van ontwerp tot levering) optimaal in de gaten. Daarom kunnen we je ook zonder problemen een goede garantie van 5 jaar bieden. En mocht er toch iets misgaan met een product , dan zorgen we voor snel én gratis herstel.

Zoek je naar een opvallend speeltoestel? Maak snel een keuze

Speeltoestellen om te glijden en klimmen, JB heeft ze in het assortiment. Kleurrijk, makkelijk op te zetten en oersterk. Maak snel je keuze op deze pagina. Kom je er niet uit, of wil je een ander ontwerp? Geen probleem, dan helpen we je natuurlijk!

Image
Van der Valk springkussen

Jouw springkasteel in huisstijl!

Naast ons enorme standaardassortiment maken wij ook gepersonaliseerde springkastelen in jouw bedrijfskleuren.

Ga voor maatwerk
Mark en Esmee

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice. Het verkoopteam van JB inflatables staat voor je klaar om je te helpen.

Bel Mark of Esmee
+32 38 082 320
Mail Mark of Esmee
info@jb-inflatable.be
Bericht Mark
+31 (0)6 11 79 54 65