Skip to main content
Terug naar assortiment

Multiplay groot springkastelen

Jouw klant zoekt naar een opblaasbare attractie waar hij of zij écht de blits mee kan maken bij de jonge bezoekers tijdens zijn of haar evenement, feest of andere bijeenkomst. JB heeft ‘m!

Groot vermaak!

We hebben verschillende soorten grote klim-, klauter-, glij- en waterspelen, waarmee kinderen, jongeren (en stiekem ook volwassenen) zich urenlang kunnen bezighouden. Groot vermaak gegarandeerd met onze grote speel- en glijattracties. 

Kleurrijk, vol mooie details

De grote inflatable spellen van JB zijn niet alleen een grote uitdaging om te trotseren, ze zijn ook nog eens een lust voor het oog. Kleurrijk en voor verschillende thema’s geschikt. Kijk eens naar de mooie details, waar we met veel zorg aan gewerkt hebben.

Fun voor iedere gelegenheid

De klim- en glijattracties zijn voor veel verschillende gelegenheden en op verschillende manier in te zetten. We hebben spelen voor binnen, voor buiten én voor in het water. Keus genoeg!

JB garandeert minimaal 5 jaar kwaliteit

Zoals je van onze gewend bent, gaan we uitsluitend voor topproducten. Producten bovendien, die we op plekken waar ze kwetsbaar zouden kunnen zijn, extra verstevigen. Geen wonder dat we er liefst 5 jaar garantie op durven te geven, want wij hebben vertrouwen in ons assortiment. En gaat er iets mis, dan helpen we je daar ook mee. En dat doen we vanzelfsprekend gratis. Dat is JB-service.

Benieuwd naar onze collectie grote attracties? Maak je keuze!

JB kan je een groot aantal verschillende grote opblaasbare speelattracties leveren, kijk maar eens op deze pagina. Vind je het moeilijk om te kiezen? Of heb je zelf misschien een idee voor een attractie? Neem gerust contact met ons op, we helpen je!

Image
Van der Valk springkussen

Jouw springkasteel in huisstijl!

Naast ons enorme standaardassortiment maken wij ook gepersonaliseerde springkastelen in jouw bedrijfskleuren.

Ga voor maatwerk
Mark en Esmee

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice. Het verkoopteam van JB inflatables staat voor je klaar om je te helpen.

Bel Mark of Esmee
+32 38 082 320
Mail Mark of Esmee
info@jb-inflatable.be
Bericht Mark
+31 (0)6 11 79 54 65