Skip to main content
Image
Op maat gemaakte springkastelen op aanvraag bij JB Inflatables
Terug naar assortiment

springkastelen op maat!

Of je nu je outdoor marketing een boost wilt geven of een leuke activiteit voor een sportief evenement zoekt: een springkussen laten maken is altijd een goed idee!

Gratis design aanvragen Bel +32 38 082 320

  • Al vanaf € 2.299!
  • Spoedlevering mogelijk
  • Snel een gratis ontwerp in je mailbox
  • Incl. benodigde NEN14960-certificatie
Read more Read less

Jouw idee, onze uitvoering!

Een op maat gemaakt springkasteel ontwerpen, is natuurlijk ideaal voor bijvoorbeeld bedrijven om in te zetten voor openingen, open dagen of vakbeurzen. Maar ook voor festivals of feesten zijn ze uitermate geschikt.

Alles is mogelijk

De luchtkussens kunnen in allerlei afmetingen, kleuren en met extra's (zoals obstakels, glijbanen of 3D-objecten) worden geproduceerd. Voor binnen en buiten geschikt, alles is mogelijk.

5 jaar garantie, zoals standaard bij JB

Ook voor deze custom made springkastelen hanteert JB een ruimhartige garantietermijn van 5 jaar. Dat kunnen we doen omdat we nooit concessies doen als het om de kwaliteit gaat. Die is altijd uitstekend, met versterkingen op kwetsbare plekken. En mocht er toch iets kapot gaan binnen die 5 jaar, zorgen we voor reparatie en herstel.

Custom made springkasteel nodig? JB helpt je!

Heb jij een briljant plan voor een eigen springkasteel? Dan zijn wij één en al oor! De designers van JB helpen je met veel creativiteit en inlevingsvermogen aan een custom made springkasteel. Neem snel contact met ons op om jouw idee te bespreken!

Dé Springkussen fabrikant van Nederland. Koop inflatables online
Waar kunnen we je mee helpen?

Vragen? Neem direct contact op met ons verkoopteam. Of vraag een offerte aan, dan bellen we je zo snel mogelijk terug om je ideeën te bespreken.

Bel +32 38 082 320 Gratis design aanvragen