Skip to main content
Image
boarding Heracles
Terug naar assortiment

Op maat gemaakte boardings

Kleurrijk, opvallend en voor veel verschillend doeleinden geschikt: de boardings van JB-inflatables. Gemakkelijk in gebruik zijn ze zeker!

Boardings voor bijvoorbeeld sportvelden

De maatwerk boardings die JB-inflatable maakt, zijn bijvoorbeeld uitermate geschikt om sportvelden van elkaar te scheiden. Ze zijn zowel binnen als buiten te gebruiken, dus dat moet geen probleem zijn. 

  • Al vanaf € 1.499!
  • Veel ruimte voor sponsors
  • Snel een gratis ontwerp in je mailbox
  • Altijd topkwaliteit
Read more Read less

In alle kleuren verkrijgbaar

De boardingen van JB zijn verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog. Zo kun je ze niet alleen gebruiken als sportafrastering, maar ook als promotiemateriaal. Bijvoorbeeld om de sponsor van een evenement extra in de schijnwerpers te zetten!

In verschillende formaten

Of het nu gaat om een complete opblaasbare afrastering van een voetbalveld, of van een pannakooi of racebaan: bedenk het maar en wij kunnen het maken. Het formaat maakt niet uit.

5 jaar garantie: standaard bij JB

Jij krijgt geen problemen met jouw boarding, daar staan we garant voor. We geven niet voor niets een garantie van liefst 5 jaar op de boardings die we produceren. Ze zijn extra stevig op de punten die ogenschijnlijk kwetsbaar zijn. En mocht er toch iets gebeuren met de custom made boarding, dan herstellen we dat voor je. Geen probleem!

Laat jouw maatwerk boarding maken door de specialisten van JB 

JB-inflatables is specialist in opblaasbare (inflatable) producten. En dus ook in een boarding voor bijvoorbeeld jouw sporttoernooi. Aarzel dus niet langer en neem contact met ons op. Dan gaan we aan de slag om jouw prachtige boarding te maken!

Dé Springkussen fabrikant van Nederland. Koop inflatables online
Waar kunnen we je mee helpen?

Vragen? Neem direct contact op met ons verkoopteam. Of vraag een offerte aan, dan bellen we je zo snel mogelijk terug om je ideeën te bespreken.

Bel +32 38 082 320 Vrijblijvende offerte