Skip to main content
Terug naar assortiment

op maat gemaakte springkastelen

Heb jij een goed idee voor een prachtig springkasteel in jouw collectie, maar hebben we die nog niet in ons assortiment? Geen nood! Neem contact met ons op en samen ontwikkelen we jouw product!

Springkussens in alle soorten en maten

JB-inflatables heeft allerlei springkastelen; een diverse collectie met allerlei soorten en maten. Maar toch heb jij een nóg beter idee? Dat maakt onze designers nieuwsgierig. Laten we er samen een topattractie van maken. Jouw idee, onze kwaliteit: een topsamenwerking!

Jouw idee, onze uitvoering!

Een op maat gemaakt springkasteel ontwerpen, is natuurlijk ideaal voor bijvoorbeeld bedrijven om in te zetten voor openingen, open dagen of vakbeurzen. Maar ook voor festivals of feesten zijn ze uitermate geschikt.

Alles is mogelijk

De luchtkussens kunnen in allerlei afmetingen, kleuren en met extra's (zoals obstakels, glijbanen of 3D-objecten) worden geproduceerd. Voor binnen en buiten geschikt, alles is mogelijk.

5 jaar garantie, zoals standaard bij JB

Ook voor deze custom made springkastelen hanteert JB een ruimhartige garantietermijn van 5 jaar. Dat kunnen we doen omdat we nooit concessies doen als het om de kwaliteit gaat. Die is altijd uitstekend, met versterkingen op kwetsbare plekken. En mocht er toch iets kapot gaan binnen die 5 jaar, zorgen we voor reparatie en herstel.

Custom made springkasteel nodig? JB helpt je!

Heb jij een briljant plan voor een eigen springkasteel? Dan zijn wij één en al oor! De designers van JB helpen je met veel creativiteit en inlevingsvermogen aan een custom made springkasteel. Neem snel contact met ons op om jouw idee te bespreken!

Image
Mega menu maatwerk

Jouw eigen inflatable

We hebben al duizenden inflatables gemaakt. Wereldwijd. En we ontwerpen ze gemakkelijk in jouw huisstijl, dus hiermee heb je een perfect middel voor jouw promotie, marketingactie, feestje of event.

Mark en Esmee

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice. Het verkoopteam van JB inflatables staat voor je klaar om je te helpen.

Bel Mark of Esmee
+32 38 082 320
Mail Mark of Esmee
Bericht Mark
+31 (0)6 11 79 54 65