Skip to main content

Opblaasbare Sport structuren

In het assortiment van JB-inflatables vind je al de nodige spellen en spelen die met (een) sport te maken hebben. Maar heb jij een (nog) beter plan? Dan helpen we je die te maken!

Sport is altijd een goede inspiratiebron

Voetbal, tennis, basketbal, maar ook skaten en streetdance: het is een bron van inspiratie voor nieuwe inflatable attracties. Onze designers gebruiken de sport dan ook graag om nieuwe producten te bedenken. Heb jij ook een mooi sportproduct bedacht? Dan maken we die graag samen met jou!

Custom made sportvoorwerpen

Wil jij als verhuurder inspelen op een lokale sporttraditie, of op een sport die nú hip & happening is? Dan denken we graag met je mee om een geschikte opblaasbare variant van een sportattribuut voor je te maken. Zo ontstaat jouw eigen, custom made, sportvoorwerp. Een prachtige co-productie.

Alles is mogelijk

Welke kleur, vorm of variatie jij ook bedenkt, alles is mogelijk. Onze designers staan te popelen om je te helpen om jouw maatwerk sportstructuur te maken!

JB garandeert minimaal 5 jaar topkwaliteit

Als je met JB-inflatable zaken doet, dan hoef je je niet druk te maken over de kwaliteit van de producten. Dat geldt ook voor custom made producten, die we misschien maar één keer maken. We geven altijd 5 jaar garantie op onze producten. Maar ondanks de zorg voor de productie kan er wel altijd wat mis gaan. En dat herstellen we dan natuurlijk. Gratis, vanzelfsprekend.

Jouw maatwerk sportproduct? Geen punt, maken we!

Wil jij met jouw eigen ontworpen product je klanten verrassen en verbazen? Dan moet je bij JB zijn, want wij denken altijd met je mee om tot het beste eindresultaat te komen. Onze sportattracties zijn vermaard, dat wordt de jouwe vast ook. Neem snel contact met ons op.

Maatwerk

Je kunt het zo gek niet bedenken of JB kan het maken. We hebben genoeg voorbeelden om dit te bewijzen. Onze flexibiliteit komt voort uit maatwerk.

Meer over ons maatwerk
Image
Maatwerk_springkussens