Skip to main content

Op maat gemaakte Speel- en spel structuren

Of het nu gaat om een bungee game of een unicorn stormbaan: ieder idee voor een speel- of spelvorm dat jij bedenkt, kan JB op maat voor je maken als inflatable. De sky is the limit!

Alles in maatwerk verkrijgbaar

Onze designers staan altijd ‘aan’ als het om nieuwe ideeën gaat. Dat kunnen hun eigen briljante ingevingen zijn, maar ook de inspiratie, invallen en inzichten van onze klanten schatten we altijd op waarde. Kom maar op met je hersenkronkels en gedachteflitsen!

Custom made spel- of speelattributen

Wat hebben we vaak een lol met het maken van de maatwerk speel- en spelproducten voor onze klanten. Wat vaak begint als een spontane opwelling, eindigt meestal in een topproduct, zowel qua design als qua functionaliteiten!

Misschien wordt jouw idee wel een nieuwe lijn

Het kan zelfs voorkomen dat het idee van onze klanten uiteindelijk uitmondt in een compleet nieuwe lijn opblaasbare spellen of spelen, die we groots in het assortiment opnemen. 

JB’s garantie: 5 jaar

JB levert uitsluitend topproducten. Dat geldt ook voor de custom made producten die we maken, speciale maatwerkontwerpen voor onze klanten. Daarom geven we ook op deze producten onze standaardgarantie van liefst 5 jaar. Wat je ook bedenkt, van onze garantie (en bijbehorende herstelservice) kun je vanop aan!

Heb je een idee? Wij voeren het uit!

Wanneer jij een plan hebt om een speciaal voor jou gemaakte speel- of spelinflatable te maken, dan helpen we je graag. Samen regelen we het ontwerp en daarna kun je de productie met een gerust hart aan ons overlaten. Neem snel contact op!

Maatwerk

Je kunt het zo gek niet bedenken of JB kan het maken. We hebben genoeg voorbeelden om dit te bewijzen. Onze flexibiliteit komt voort uit maatwerk.

Meer over ons maatwerk
Image
Maatwerk_springkussens