Op maat gemaakte Reclamebogen

Of ze nu gaan dienen om de finishlijn van een wielerkoers of een hardloopwedstrijd op te sieren, of bijvoorbeeld om de deur van een bedrijf te accentueren: onze reclamebogen vallen altijd op!

Alle kleuren mogelijk

De maatwerk reclamebogen die JB-inflatable voor je ontwerpt en produceert zijn échte publiekstrekkers. Voorzien van logo’s, getallen of letters, in alle kleuren die je maar kunt bedenken, het is mogelijk!

Standaard kleuren óf fullcolor printen

Je kunt met de reclamebogen die we custom made fabriceren zowel kiezen voor standaardkleuren – en dat zijn er al heel veel! -, maar ook is het mogelijk om ze fullcolor te laten printen. Kortom: je weet zeker dat je altijd de goede reclameboog krijgt die je wilt!

3D-item? Ook dat kan

Naast de verschillende kleuren die we je kunnen leveren, kun je ook kiezen voor een extra opvallend 3D-object op de reclameboog. Daarmee maak je helemaal de blits!

JB garandeert minimaal 5 jaar kwaliteit

Vaak schaf je een reclameboog niet voor 1 keer aan. Dat treft, want met de maatwerk opblaasbare erebogen die JB je levert komt meteen een garantietermijn van 5 jaar. Dat betekent dat als er in die tijd iets mis of kapot gaat bij jouw ereboog, dat we dan gelijk bij je langskomen met onze speciale herstelservice. Dat hoort bij de kwaliteit van JB-inflatables!

Kom maar op met jouw ontwerp voor een ereboog!

Ons designteam staat al in de startblokken om jou te helpen met het ontwerp van jouw reclameboog, voor je evenement of je bedrijfsgebouw. Neem snel contact met ons op en dan bereiken we samen de finish: jóuw maatwerk reclameboog!