Skip to main content
Terug naar assortiment

Opblaasbare Stage & Festival inflatables

Onze maatwerk blikvangers zijn prachtig vormgegeven en voorzien van opvallende goed uitgewerkte details. Denk bijvoorbeeld aan logo’s, slogans of kreten.

Opvallen doe je zo!

Zeker weten dat jij met deze blikvangers opvalt op beurzen, tijdens braderieën of op andere evenementen. En dat in jóuw huisstijl, met jóuw ontwerp. Een uitstekende manier om jezelf in de picture te brengen bij bijvoorbeeld nieuwe klanten!

    5/5 result(s)

Groot of klein, jouw huiskleuren: alles kan

De blikvangers van JB-inflatables zijn er in vele soorten, formaten en kleuren. Je kunt ze dus echt op jouw huisstijl aanpassen en dan ook nog eens in allerlei groottes. De opblaasbare reclame-objecten zijn een lust voor het oog, met veel oog voor details gemaakt. Laat dat maar aan JB over!

Laat jouw boodschap opvallen

Of je het nu wilt doen met een inflatable bal of met een opblaasbare pop, één ding is zeker: jouw boodschap zal zeker opvallen met hulp van deze blikvangers!

JB geeft 5 jaar garantie

Bij JB gaan we altijd voor de hoogste kwaliteit. Om dat te onderstrepen, geven we je dan ook zonder te twijfelen 5 jaar garantie op jouw blikvanger. Onze producten maken we extra stevig op plekken waar ze misschien wat kwetsbaar zouden kunnen zijn. Mocht er toch binnen die 5 jaar iets mis gaan, dan kom en we dat gratis verhelpen. Dat is JB-service.

Laat jouw maatwerk blikvanger door JB maken

Met welk kunstzinnig ontwerp jij ook op de proppen komt, je kunt er zeker van zijn dat de designers van JB er een prachtig eindproduct van maken. Dus wat let je: laat je volgende opblaasbare blikvanger door JB maken. Neem gauw contact met ons op!

Image
Mega menu maatwerk

Jouw eigen inflatable

We hebben al duizenden inflatables gemaakt. Wereldwijd. En we ontwerpen ze gemakkelijk in jouw huisstijl, dus hiermee heb je een perfect middel voor jouw promotie, marketingactie, feestje of event.

Mark en Esmee

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice. Het verkoopteam van JB inflatables staat voor je klaar om je te helpen.

Bel Mark of Esmee
+32 38 082 320
Mail Mark of Esmee
Bericht Mark
+31 (0)6 11 79 54 65