Skip to main content
Terug naar assortiment

Food Trucks

Een spider-tent is een multifunctionele opblaastent. Dit vrolijke feestnummer is superhandig om een buitenkeuken, de draaitafel van de dj of de geluidsinstallatie te beschermen tegen het natte Hollandse zomerweer. Ze zijn ook zeer geschikt als EHBO-tent op een festival of als een schminkplek voor de kleintjes. Bovendien zorgen spider-tenten voor sfeer en gezelligheid en toveren ze elk festijn om tot een kleurrijke happening. Dus waar wacht je nog op? Bereid je aanbod uit met dit succesnummer en zorg ervoor dat het evenement van je klant niet in het water valt.

Spider-tent kopen in alle kleuren van de regenboog!

JB Inflatables heeft maar liefst 7 kleurvarianten van het standaardformaat in het assortiment. Grote kans dus dat jouw favoriet ertussen zit! Is dit niet het geval? Niet getreurd! Elke spider-tent is leverbaar in iedere kleurcombinatie én ieder formaat. Natuurlijk ook in de kleuren van jouw huisstijl. Zo valt jouw bedrijf goed op bij het bedrijfsfeest, het festival of de braderie van je klant. Is je klant op zoek naar een dome tent of een thematent? Bekijk dan eens onze andere opblaasbare tenten.

Wil je je aanbod uitbreiden met een opblaas spider-tent?

Goed idee! Een spider-tent is een fleurige publiekstrekkers, origineel, opvallend én praktisch. Bovendien kun je zo’n opblaastent buiten én binnen inzetten. Bijvoorbeeld als beurstent of in de hal bij de opening van je bedrijfspand. De aanvragen voor deze breed inzetbare megahit van JB Inflatables komen dus vanzelf wel binnen en jij verdient die investering eenvoudig en snel weer terug. Natuurlijk staan wij garant voor de kwaliteit. Daarom bieden we op elke spider-tent 5 jaar garantie. Zo weet jij zeker dat je ook voor de langere termijn deze populaire toppers in je aanbod hebt!

Direct een opblaastent kopen van JB Inflatables

Heb je een keuze gemaakt? Bestel dan snel en eenvoudig via onze website en maak je klant deze week nog blij met deze fantastische opblaastent! Ze zijn ook nog eens handig in gebruik: je klant beschikt binnen 10 minuten over een kleurrijke publieksmagneet op zijn evenement. Het transport regelen wij gratis voor je en uiteraard leveren we er ook een passende blower bij. Als je kiest voor JB Inflatables, dan kies je naast een fantastische beleving voor service en gemak. Heb je vragen over onze inflatables? Neem dan gerust contact op met ons verkoopteam.

Image
JB Inflatables Meppel, Maatwerk Springkussens Bestellen bij Dé Springkussen Leverancier

Jouw springkasteel in huisstijl!

Naast ons enorme standaardassortiment maken wij ook gepersonaliseerde springkastelen in jouw bedrijfskleuren.

Ga voor maatwerk
Dé Springkussen fabrikant van Nederland. Koop inflatables online
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice. Het verkoopteam van JB inflatables staat voor je klaar om je te helpen.

Bel Mark of Esmee
+32 38 082 320
Mail Mark of Esmee
info@jb-inflatable.be
Bericht Mark
+31 (0)6 11 79 54 65