Skip to main content
Terug naar assortiment

Water Multiplay springkasteel

Een springkasteel met glijbaan staat garant voor veel spring-, glij- en klimplezier. Maak een zomerse springbeleving ultiem met een spetterende waterattractie! Je vult het badje met een laagje water en de pret kan beginnen! Is de zon nergens te bekennen? Geen probleem! Gooi het badje vol met gekleurde plastic ballen en je hebt een fantastische ballenbak! Dit populaire Multiplay springkasteel doet zijn naam eer aan: hij is multifunctioneel. Wat voor weer het ook is, het evenement van je klant valt niet in het water. Laat het feest maar beginnen!

Splashen op een opblaasbare glijbaan met waterattractie Springen, klimmen, glijden, splashen en weer doorgaan! Een Multiplay springkasteel staat garant voor waterpret met een hoofdletter W! Urenlang springen en spetteren met vriendjes en vriendinnetjes tot de zon ondergaat: de droom van ieder kind. Buurtfeest, braderie of kinderfeestje? Je maakt elk evenement onvergetelijk met een opblaasbare waterattractie van JB Inflatables. Ze zijn enorm populair, dus die aanvragen van ondernemers in de buurt, komen zonder twijfel vanzelf binnen. Zo verdien jij die investering snel en eenvoudig terug.

Multiplay waterattracties zijn er in veel thema’s

Welk thema past bij jouw doelgroep? Grote kans dat JB Inflatables een Water Multiplay in het assortiment heeft dat hierop aansluit. Krokodillen, haaien en piraten: bij ons is alles mogelijk! Heb je heel specifieke wensen? Wat tof! Wij maken met plezier elk springkasteel met water voor jou op maat. Neem direct contact op met ons designteam. Zoek je er eentje waarop je kunt springen en glijden, maar dan zonder badje? Bekijk dan eens onze Multiplay Middel luchtkastelen.

Een professioneel Multiplay springkasteel kopen van JB Inflatables

Wist je dat we elk springkasteel leveren met het vereiste certificaat? Wel zo’n veilig gevoel. Wij gaan bovendien graag een samenwerking met jou aan voor de langere termijn. Daarom krijg je bij ons 5 jaar garantie en service! Dus als er onverhoopt iets stuk gaat, staan wij voor je klaar. Onze opblaasbare producten zijn ook nog eens zeer gebruiksvriendelijk. Het opblazen en opruimen is in een mum van tijd gebeurd. Als je kiest voor JB Inflatables, dan kies je voor plezier en vertier. Veilig en zonder zorgen!

Image
JB Inflatables Meppel, Maatwerk Springkussens Bestellen bij Dé Springkussen Leverancier

Jouw springkasteel in huisstijl!

Naast ons enorme standaardassortiment maken wij ook gepersonaliseerde springkastelen in jouw bedrijfskleuren.

Ga voor maatwerk
Dé Springkussen fabrikant van Nederland. Koop inflatables online
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice. Het verkoopteam van JB inflatables staat voor je klaar om je te helpen.

Bel Mark of Esmee
+32 38 082 320
Mail Mark of Esmee
info@jb-inflatable.be
Bericht Mark
+31 (0)6 11 79 54 65