Skip to main content
Terug naar assortiment

Springkastelen Standaard

De collectie standaard springkastelen van JB is vermaard. Niet alleen vanwege de kwaliteit, maar zeker ook om de creativiteit. Zoek je springkastelen om te verhuren? Bij JB zit je gebakken!

Springkastelen voor verschillende toepassingen

Onze vrolijke en kleurrijke springkastelen zijn een lust voor het oog. We hebben ze voor veel verschillende gelegenheden en toepassingen. Zeker weten dat de jonge bezoekers van feesten, partijen en andere evenementen er lustig op los gaan springen.

Feestje of evenement? Fleur het op met een springkasteel!

Of het nu gaat om een feest, een opening of een ander evenement: het wordt altijd beter met een springkasteel! Immers, dan weet je zeker dat ook de jonge bezoekers uitgebreid aan hun trekken komen. Zorg voor een springkasteel en ze vermaken zich urenlang.

Kleurrijk, creatief en origineel

JB heeft springkastelen in verschillende vormen en kleuren, allemaal met hun eigen thema. De creativiteit en originaliteit spat ervan af. Ze zijn zowel binnen als buiten te gebruiken.

JB’s garantie: 5 jaar

Niet alleen zijn de standaard springkastelen uit onze collectie qua design perfect afgewerkt, ook kwalitatief zijn ze op en top! Om ervoor te zorgen dat er niets kapot kan gaan, zorgen we bijvoorbeeld voor extra versteviging op kwetsbare plekken. En gaat er toch iets per ongeluk mis, dan kun je een beroep doen op onze garantie én herstelservice van liefst 5 jaar. Dat is JB!

Op zoek naar een springkasteel? Zoek ze maar uit!

Om je zoektocht naar één of meerdere springkastelen om bijvoorbeeld te verhuren hebben we het je gemakkelijk gemaakt. Onze standaard uitvoeringen staan namelijk op deze pagina verzameld. Maar misschien heb je zelf wel een idee, of je weet niet precies wat bij je past. Dan helpen we je uiteraard!

Image
Van der Valk springkussen

Jouw springkasteel in huisstijl!

Naast ons enorme standaardassortiment maken wij ook gepersonaliseerde springkastelen in jouw bedrijfskleuren.

Ga voor maatwerk
Mark en Esmee

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice. Het verkoopteam van JB inflatables staat voor je klaar om je te helpen.

Bel Mark of Esmee
+32 38 082 320
Mail Mark of Esmee
info@jb-inflatable.be
Bericht Mark
+31 (0)6 11 79 54 65