Skip to main content
Terug naar assortiment

Shooting fun schietspellen

Springen en dansen, in combinatie met een schietspel: spektakel gegarandeerd met de verschillende shooting-spellen van JB. Op deze pagina hebben we ze allemaal verzameld.

Heerlijk knallen én springen

Het is vaak een hoogtepunt van menig evenement (of het nu om een feest, een zakelijke bijeenkomst zoals een vakbeurs of een bedrijfsopening, of een ander evenement gaat): springkastelen in combinatie met shooting-games. Vooral de jeugd vermaakt zich er uren mee!

Lekker springend schieten op targets

De verschillende targets die in de springkastelen zijn verwerkt, kunnen de deelnemers beschieten met hun wapens. De doelen passen allemaal precies in het thema van het springkasteel. Uiteraard is alles veilig voor andere deelnemers.

Kleurrijke attracties voor jong en oud

De kleurrijke springkastelen mét schietspelen zijn natuurlijk vooral bedoeld voor jongeren, maar ook volwassenen zullen er veel plezier aan beleven. Maak dus snel je keuze.

JB geeft 5 jaar garantie

Omdat we zeker weten dat onze verschillende shooting fun-games van de hoogste kwaliteit zijn, kunnen we er ook zonder te twijfelen 5 jaar garantie op geven. Dat geldt voor alle attracties die we op deze pagina voor je hebben opgesomd, maar ook voor een ontwerp dat jijzelf bij ons inbrengt. Die produceren we met dezelfde zorg!

Schietattractie kopen? Kies maar snel!

Wanneer je speelt met het idee om één of meerdere springkastelen met schietspelen aan te schaffen, dan zit je bij JB goed. Maak dus snel je keuze. Kom je er toch niet helemaal uit, of heb je zelf een idee voor een mooie attractie? Neem snel contact met ons op.

Image
Van der Valk springkussen

Jouw springkasteel in huisstijl!

Naast ons enorme standaardassortiment maken wij ook gepersonaliseerde springkastelen in jouw bedrijfskleuren.

Ga voor maatwerk
Mark en Esmee

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice. Het verkoopteam van JB inflatables staat voor je klaar om je te helpen.

Bel Mark of Esmee
+32 38 082 320
Mail Mark of Esmee
info@jb-inflatable.be
Bericht Mark
+31 (0)6 11 79 54 65