Skip to main content
Image
Springkussens klein.jpg
Terug naar assortiment

Springkastelen Klein

Ben jij op zoek naar één of meerdere springkastelen, die je bijvoorbeeld kunt verhuren voor kinderfeestjes, braderieën of andere feesten, evenementen en festiviteiten? JB biedt hulp!

Kleine, maar fijne springattracties

Kleurrijk, uitdagend en vrolijk, dat zijn onze kleinere springkastelen. En ze passen ook nog mooi in kleinere ruimtes of op plekken met een geringe afmeting (zoals parkeerplaatsen, een tuin of op straat). Zo zijn het fijne attracties voor kinderen!

Lekker springen en dansen

Of het nu gaat om de opening van bijvoorbeeld een nieuwe winkel, een verjaardagsfeest van opa of oma of een huwelijk: het is altijd fijn als ook de kleine bezoekers aan hun trekken komen. Nou, met de kleinere springkastelen van JB krijgen ze gegarandeerd vermaak. Heerlijk springen en dansen!

Kleurrijk en met verschillende thema’s

JB’s opblaasbare springkastelen in mini- en midi-formaat zijn er in diverse thema’s. Van dieren tot stripfiguren en van disco tot kastelen: alle springkussens zijn even kleurrijk. Voor binnen en buiten.

5 jaar garantie, normaal bij JB

Zoals je weet, gaat JB alleen voor de beste producten. En dat benadrukken we nog maar eens door ook op de springkastelen uit onze collectie en ruimhartige garantietermijn van liefst 5 jaar te geven.   Zo weet jij zeker dat je jouw klanten een attractie kunt verhuren, die hem of haar geen problemen gaat geven. En gaat er onverhoopt toch iets stuk, dan repareren we dat gratis.

Springkasteel nodig? JB heeft er genoeg!

Alle kleinere standaard springkastelen van JB hebben we hier op deze pagina voor je verzameld, zodat je gemakkelijk een keuze kunt maken. Kom je er niet helemaal uit, of heb je zelf een idee voor een ontwerp? Neem dan contact met ons op. We zijn hulpvaardig én razend nieuwsgierig!

Image
Van der Valk springkussen

Jouw springkasteel in huisstijl!

Naast ons enorme standaardassortiment maken wij ook gepersonaliseerde springkastelen in jouw bedrijfskleuren.

Ga voor maatwerk
Mark en Esmee

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice. Het verkoopteam van JB inflatables staat voor je klaar om je te helpen.

Bel Mark of Esmee
+32 38 082 320
Mail Mark of Esmee
info@jb-inflatable.be
Bericht Mark
+31 (0)6 11 79 54 65