Skip to main content
Terug naar assortiment

Multiyplay Middel

De Multiplay springkastelen van JB Inflatables zijn bijzonder populair. Een Multiplay springkasteel is namelijk meer dan alleen een springkasteel: het is een compleet opblaasbaar speeltoestel en staat garant voor veel spring-, glij- en klimplezier. De ultieme springbeleving voor kinderen! Met het verhuren van Multiplay springkastelen maak jij elk kinderfeestje of ander evenement onvergetelijk.

Multiplay springkastelen kopen, een slimme keuze?

Zeker weten! Een Multiplay springkasteel is de droom van elk kind: je kunt erop springen, klauteren én glijden. JB heeft de populaire Multiplay springkastelen in verschillende maten. Een kleine variant voor in de tuin of op een parkeerplaats. En met de grotere varianten zorg je ook op ruimere locaties voor een spectaculaire kinderattractie. JB heeft gegarandeerd hét springkasteel dat volledig aansluit bij jouw situatie en aanbod.

Springkasteel met glijbaan in veel verschillende thema’s

Welk thema past bij jouw doelgroep? JB heeft voor elk thema een Multiplay springkasteel dat hierop aansluit. Clowns, prinsessen, unicorns, dino’s, piraten en nog veel meer moois. Bij ons is alles mogelijk. Ook voor de oudere kinderen zijn er toffe thema’s, zoals disco en voetbal. Voor elke leeftijd en gelegenheid heeft JB het perfecte thema. Heb je een heel specifieke wens? Dan maken wij een Multiplay springkasteel op maat voor jou!

Multiplay springkasteel kopen bij JB Inflatables: een slimme investering

Als je investeert in een Multiplay springkasteel, dan kies je voor hoog rendement. Onderzoek welke variant het in jouw omgeving goed doet. Kies een thema dat hierop aansluit en maak reclame. Dan komen die aanvragen voor kinderfeestjes, buurtfeestjes of andere evenementen bij jou in de buurt vanzelf binnen. En jij verdient je investering op een slimme en snelle manier terug!

Spelen en glijden met een professioneel springkasteel op maat

Wij snappen dat je een springkasteel wilt dat volledig aansluit op jouw doelgroep en aanbod. Ook als je heel specifieke wensen hebt, helpen wij graag! Wij hebben al duizenden springkastelen op maat gemaakt, in allerlei varianten. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij maken het voor jou op maat, altijd met de hoogste kwaliteit!

Een springkasteel met glijbaan op het oog?

Weet je al welk Multiplay springkasteel je wilt? Of twijfel je welk springkasteel met glijbaan het beste past bij jouw doelgroep en aanbod? Misschien weet je niet zeker of je genoeg ruimte hebt voor jouw favoriete Multiplay springkasteel of ben je nog op zoek naar een origineel thema. Wat je ook wilt weten, twijfel geen moment en neem direct contact met ons op. Wij denken graag met je mee, zodat jij de beste keuze maakt.

Image
JB Inflatables Meppel, Maatwerk Springkussens Bestellen bij Dé Springkussen Leverancier

Jouw springkasteel in huisstijl!

Naast ons enorme standaardassortiment maken wij ook gepersonaliseerde springkastelen in jouw bedrijfskleuren.

Ga voor maatwerk
Dé Springkussen fabrikant van Nederland. Koop inflatables online
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice. Het verkoopteam van JB inflatables staat voor je klaar om je te helpen.

Bel Mark of Esmee
+32 38 082 320
Mail Mark of Esmee
info@jb-inflatable.be
Bericht Mark
+31 (0)6 11 79 54 65