Skip to main content
Terug naar assortiment

Multiplay Klein

Op een klein springkasteel vermaken ook de kleintjes zich kostelijk! Je bezorgt ze een grote glimlach en megaveel fun! En weet je waarom? Op de multiplay springkastelen kun je springen, klimmen én glijden! Heeft je klant een kinderfeestje, braderie of buurtfeest? Met deze kindermagneet op zijn evenement weet je zeker dat de jongste bezoekers niet uitgespeeld raken! Dit populaire succesnummer is dus altijd een slimme investering.

Kleine springkastelen van JB Inflatables: een kleurrijke kinderattractie!

De kleintjes springen een gat in de lucht bij het zien van een bontgekleurd springkasteel met glijbaan! Het is een fantastische kinderattractie, waarmee je het hele gezin naar het evenement van je klant trekt! Weer of geen weer, het maakt niet uit: ze zijn binnen en buiten te gebruiken. Ze hebben namelijk bijna allemaal een overkapping. Je fleurt elk schoolplein, elk parkeerterrein en elke gymzaal op met dit vrolijke springparadijs! Je klant weet dus zeker dat die bezoekers wel komen!

Mini Multiplay springkastelen zijn er in veel thema’s

We hebben enorm veel soorten, maten en thema’s van het springkasteel met glijbaan! Jungle, seaworld of unicorn? JB Inflatables heeft het allemaal! Zeker weten dat de perfecte aanvulling op jouw aanbod ertussen zit. Ben je op zoek naar een groter exemplaar? Deze ultieme kinderattractie is ook verkrijgbaar in middel of groot formaat. En als je heel specifieke wensen hebt, maken we er eentje voor jou op maat! Natuurlijk in je eigen kleuren en huisstijl! Aarzel niet en neem contact op met ons verkoopteam. Samen maken we binnen één dag een waanzinnig ontwerp!

Een klein professioneel springkasteel met glijbaan, welke kies jij?

Ons assortiment is zeer uitgebreid! Heb jij je keuze gemaakt? Bestel dan direct via onze website en verras je klant deze week nog met een opvallende uitbreiding van je aanbod. Wist je dat wij elke inflatable leveren met het vereiste certificaat? Wel zo’n veilig gevoel! Heb je keuzestress? Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Wij helpen je graag bij het maken van de beste keuze. Samen onderzoeken we alle mogelijkheden, zodat we hét opblaasbare multiplay springkasteel vinden, die perfect past bij jouw aanbod en doelgroep. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Image
JB Inflatables Meppel, Maatwerk Springkussens Bestellen bij Dé Springkussen Leverancier

Jouw springkasteel in huisstijl!

Naast ons enorme standaardassortiment maken wij ook gepersonaliseerde springkastelen in jouw bedrijfskleuren.

Ga voor maatwerk
Dé Springkussen fabrikant van Nederland. Koop inflatables online
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice. Het verkoopteam van JB inflatables staat voor je klaar om je te helpen.

Bel Mark of Esmee
+32 38 082 320
Mail Mark of Esmee
info@jb-inflatable.be
Bericht Mark
+31 (0)6 11 79 54 65