Skip to main content

OPBLAASBARE VOETBALVELDEN EN VOETBALSPELEN

Als er één sport is in België die het volk in vervoering brengt, dan is het wel voetbal. Volkssport nummer één wordt het wel genoemd. 

Het is allemaal voetbal wat de klok slaat

JB heeft verschillende inflatables in het assortiment met voetbal als thema. Van een levend voetbalspel tot prachtige pannakooien of een omhaal arena. Dat levert zeker plezier op. Voetbalplezier, welteverstaan. 

Fun, met voetbal in de hoofdrol

Aan het edele voetbalspel beleeft jong en oud lol. Niet alleen op het voetbalveld of in de zaal, maar ook op de prachtig vormgegeven, kleurrijke opblaasbare voetbalattracties die JB-inflatable al jarenlang in het assortiment heeft. 

Voetbal, wie houdt er niet van?

Onze voetbalattracties zijn klaar om door jou te worden verhuurd aan klanten die net zoveel van volksport nummer één houden als bijna iedere andere Nederlander.

Attracties met 5 jaar garantie

Natuurlijk wil je alleen verhuurobjecten in jouw assortimenten opnemen, als die van de hoogste kwaliteit zijn. Daarom klop je ook bij JB aan, want wij bieden je niet alleen mooie producten, maar ook attracties van de hoogste kwaliteit. Met 5 jaar garantie én onze befaamde herstelservice. Daardoor weet jij zeker dat je kwaliteit biedt aan je klanten.

Kies jouw voetbalspel uit

Hieronder hebben we alle producten uit ons assortiment verzameld die met voetbal te maken hebben. Is dat handig of niet? Maak dus snel je keuze. Kom je er niet uit? Dan helpen we je graag verder. Want we willen dat je scoort!

Maatwerk

Je kunt het zo gek niet bedenken of JB kan het maken. We hebben genoeg voorbeelden om dit te bewijzen. Onze flexibiliteit komt voort uit maatwerk.

Meer over ons maatwerk
Image
Maatwerk_springkussens