Skip to main content

Overige opblaasbare attracties

It’s all about fun met de extra speciale games van JB-inflatables. We hebben alle opblaasbare spellen voor je op deze pagina verzameld  om je een idee te geven van de mogelijkheden.

Fun met onze speciale games

Wat dacht je van het populaire Whack a Mole, of een coole trekrodeo? Laat de deelnemers zich uitleven met een opblaasbare knuppel of bowlen met XXL-ballen en extra grote pins. Het is allemaal mogelijk met onze collectie inflatables.

Kleurrijk en grappig

Bij deze verzameling uit ons assortiment staat vooral de lol voorop. De kleurrijke pakken en attracties uit ons assortiment zijn voor jong en oud een aantrekkelijke én grappige manier om het eens lekker tegen elkaar op te nemen. Een mooie aanvulling op jouw assortiment verhuurartikelen!

Altijd een competitie-element

Bij alle fungames zit wel een competitie-element: wie verwisselt banden zoals in de Formule 1, gooit het best darts op een megabord of hangt bijvoorbeeld zo lang mogelijk aan een spijkerbroek?

Uiteraard met 5 jaar garantie

Van JB mag je de hoogste kwaliteit verwachten. We gaan namelijk altijd voor het beste. Zo verstevigen we onze producten extra op plekken waar veel wrijving kan ontstaan. En omdat we zeker weten dat we kwaliteitsattracties verkopen aan verhuurders, kunnen we je ook een uitgebreide garantie geven: namelijk liefst 5 jaar.

Op zoek naar fun? Bekijk hieronder de collectie

Zoek je als verhuurder een aantal producten om jouw assortiment met fungames uit te breiden? Dan heeft JB zeker iets voor jou. Maak je keuze uit onze collectie. Kom je er niet helemaal uit of heb je vragen? Dan staan we uiteraard voor je paraat.

Maatwerk

Je kunt het zo gek niet bedenken of JB kan het maken. We hebben genoeg voorbeelden om dit te bewijzen. Onze flexibiliteit komt voort uit maatwerk.

Meer over ons maatwerk
Image
Maatwerk_springkussens